Quantcast
Radio1_v_zivo


Moški je BIVŠO učiteljico na Facebooku zmerjal s PRAS*CO! Njen ODGOVOR požel salve smeha!
LOL | 13. 12. 2019 7:08
Učiteljica ZABILA učenca, ki jo je užalil v komentarju na Facebooku
Ključne besede:     pogovor    komentar    srečanje    Facebook    smeh    zabava    učiteljica    neverjetno    zabavno
Učiteljica je zabila učenca, ki jo je užalil!

 

Nekateri učitelji in učiteljice imajo precej velik vpliv na nekatere učence. Če se zelo dobro ujamejo tekom šolskih let, potem lahko v zelo dobrih odnosih ostanejo tudi po šoli. A vedno ni tako. Včasih se nekateri učitelji tako zamerijo svojim učencem, da jih ti niti po zaključku šole ne morejo več videti. Tako je bilo tudi v tem primeru. Očitno je imela ena izmed generacij obletno srečanje in ena izmed učenk je na Facebook zapisala naslednje:

»Upam, da na obletnico pride tudi gospa Johanson, bila je najboljša učiteljica, ena izmed mojih najljubših v šoli!«

Nekdo od bivših učencev po imenu LARRY, ki je seveda sedaj že odrasel moški, pa je zapisal:

»WTF, ta gospa je bila tvoja najljubša učiteljica?!? Bila je pra*ica, zaradi nje sem moral v poletno šolo!«

Seveda pa niso pričakovali, da se bo oglasila ena in edina učiteljica, ki je najprej zapisala, da ji žal ne bo uspelo priti na srečanje, ni pa ostala dolžna nesramnemu fantu:

»Žal se ne bom mogla udeležiti obletnega srečanja, vseeno hvala za povabilo. Larry, žal mi je, da si takšnega mnenja. Očitno ti tudi moje učne ure slovnice niso najbolj pomagale!«Larry je namreč svoj komentar zapisal precej površno in slovnično nepravilno, za razliko od ostalih, ki so sodelovali v pogovoru v skupini. Ljudje so bili navdušeni nad tem, kako je profesorica zabila nesramneža, on pa še kar ni odnehal. Zapisal je:

»Karkoli, takrat nisem mogel reci, da ste pra*ica, zato pa pravim sedaj, PRA*ICA si (zapisal je BITHC)!«

Učiteljica pa je nato še enkrat poskrbela za smeh, tako je zapisala:

»Larry, tudi danes komaj da poveš. Sicer bi pa lahko to, da sem prasica povedal tudi v šoli, ker praisca (BITHC) sploh ni prava beseda. Uporabila bom moje sposobnosti razumevanja v kontekstu in sklepala, da me želiš poklicati prasica (BITCH). V tem primeru želim samo izpostaviti, da tvoje Facebook informacije kažejo, da si trenutno samski in brezposeln. Kdo je PRASICA zdaj, a?«Tako je profesorica poskrbela za ogromno smeha tistih, ki so spremljali zabaven pogovor. Avtorica prvotnega komentarja je morala seveda takoj izpostaviti, da ga je ravnokar že drugič pošteno zabila in da je tudi to razlog, da je njena najljubša učiteljica.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del