Quantcast
Radio1_v_zivo


6 bizarnih zgodb ljudi, ki so jih ODPUSTILI po službeni zabavi
Zanimivo | 14. 12. 2019 11:06
Ko človek pregloboko pogleda v kozarec ...
Ključne besede:     zabava    služba    božič    odpust    odpoved    bizarno    delo    šef    sramota    alkohol
Zaradi neprimernega obnašanja na zabavi so bili odpuščeni

Na nekem tujem forumu so ljudje zaupali svoje zgodbe s prednovoletnih zabav in kaj se je potem zgodilo. Večina jih je bila le suspendiranih za nekaj tednov, so pa tudi takšni med njimi, ki so bili zaradi svojega obnašanja odpuščeni. Zbrali smo nekaj zanimivih, precej nenavadnih, a nič kaj nemogočih zgodb.


''Pobruhala sem šefa''

Pisalo se je leto 2016 in udeležila sem se božične zabave, ki bi jo rada čimprej pozabila, čeprav se ji še danes potiho nasmejem. Več kot očitno sem popila preveč, ko je do mene pristopil šef ... Po kratkem klepetu sem ga pobruhala. Naslednji dan me je poklical pisarno in rekel, da takšno obnašanje ne sodi k njim v podjetje, zato me je suspendiral za nekaj tednov.


''Zbudil sem se v postelji svoje šefice''

Smo manjši kolektiv in izredno povezani med seboj, a ne tako zelo, da bi spali drug z drugim. No, meni je to ''uspelo''. Zjutraj sem se zbudil v postelji svoje šefice. Gre za starejšo žensko, ki živi sama, nima otrok in povrhu vsega ni niti malo privlačna. Naj povem, da nisem dobil povišice, bil pa sem odpuščen. Dejala je, da z mano ne more več delati normalno in je prav, da se najine poti razidejo.

''Sodelavcu sem povedala vse, kar mi gre na jetra''


Nikoli nisem pretirano komunicirala s sodelavcem, ki mi gre že celih 5 let strašno na jetra. Zgrabila sem priložnost in mu v obraz povedala vse kar me moti. Zaradi glasne glasbe in alkohola sem mislila, da si itak ne bo ničesar zapomnil. Zatožil me je šefu, da odhajam s službe uro prej in med delovnim časom dremam. Kaj je sledilo? Ne rabim govoriti.


''Stepel sem se  s sodelavcem''

Na živce mi je šel od prvega dne službe in zaradi prevelike količine alkohola, sem se stepel s sodelavcem. Razbil sem mu nos in mu izbil zob. Mesec dni kasneje sem bil odpuščen, ker je šef menil, da sem preveč agresiven za njihovo okolje in se me sodelavci bojijo. 


''Videli so me, kako sem ukradla sodelavki plašč''

Vem, da ne bi smela, pa vendar ... Nisem kradljivka, niti nikoli nisem bila. Imela je plašč, ki je bil meni od nekdaj všeč in tako nedostopen. Zabava se mi je zdela enkratna priložnost, da si ga prisvojim. Storila sem to. Najhuje je to, da so me kamere posnele ...''Plesala sem na mizi in si slekla majico''

Delala sem v priznanem podjetju in na zabavi so bili vsi direktorji, ugledni poslovni možje, partnerji iz drugih držav in zgodilo se je, kar se ne bi smelo. Še vedno sem prepričana, da mi je nekdo nekaj podtaknil v pijačo. Plesala sem po mizah, polivala sem se s pijačo in si celo slekla majico. Na koncu sem padla z mize in so me dobesedno odvlekli ven. Šef me je poklical v pisarno in dejal, da česa takšnega ni še doživel in da sem mu naredila sramoto. Žal me je odpustil, saj sem bila izredno slab zgled za podjetje.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del