Quantcast
Radio1_v_zivo


ZNANA TRGOVINA morala umakniti BOŽIČNE PULOVERJE, ker je bilo na njih TOLE
LOL | 13. 12. 2019 1:09
Kako so lahko to spregledali?
Ključne besede:     Walmart    trgovina    pulover    božič    božiček

Znani veletrgovec Walmart je bil primoran s svoje spletne trgovine odstraniti več kosov prazničnega blaga, potem ko so se kupci pritožili nad njihovimi božičnimi puloverji. Trgovski velikan je namreč prodajal božične puloverje z zelo nenavadnim motivom. Na njih se je nahajal božiček, ki stoji pred mizo, na njej pa so tri bele črtice. In prav slednje so zmotile kupce ter javnost: vse preveč naj bi bile podobne črticam kokaina!

 

 

Na puloverju je tudi napis Let it snow (o.p. Naj sneži), sneg pa je pogosto slengovski termin za kokain. In da je zadeva še bolj bizarna, je bilo v opisu izdelka zapisano tole: 

 

"Vsi vemo, kako deluje sneg. Sneg, prašnat in najboljši sneg prihaja naravnost iz Južne Amerike. Slaba novica za božička, ki živi daleč stran na Severnem polu. Zato božiček zelo rad uživa v takšnih trenutkih, ko se dokoplje do kakovostnega, kolumbijska snega, razreda A. Na svoji mizici ga razdeli v tri črtice in globoko vdihne to kakovostno aromo snega."

 

 

Walmart je izdelek umaknil iz prodaje, potem ko je fiasko s puloverji postal viralen na Twitterju in ostalih omrežji, izdali pa so tudi opravičilo. 

 

"Na naši spletni strani lahko prodajajo tudi proizvajalci drugih blagovnih znamk in dotične puloverje so bile last podjetja Fun Wear. Njihovi izdelki ne predstavljajo Walmartovih vrednot in kot takšni nimajo kaj iskati na našem spletnem mestu," se je včeraj glasil opravičilo veletrgovca. "Te izdelke smo odstranili z naše spletne strani. Opravičujemo se. če smo s prodajo kogarkoli prizadeli. Bilo je nenamerno."

 

Kljub nenavadni podobi in opisu božičnih puloverjev pa so se našli tudi številni uporabniki družbenih omrežij, ki so komentirali, da bi sami z veseljem kupili ter nosili takšen pulover.