Quantcast
Radio1_v_zivo


Učiteljica zgodovine SEKSALA s PETIMI DIJAKI! Posnetki na internetu, starši na nogah!
Viralno | 9. 12. 2019 9:48
Eden od dijakov je objavil posnetke na PornHubu
Ključne besede:     učiteljica    zgodovina    škandal    Republika Južna Afrika    Fiona Viotta
Nedopustno ravnanje mlade učiteljice razburilo javnost in starše.

Zgodba iz deške šole v južnoafriškem Cape Townu je pretresla javnost ter še vedno močno odmeva. 30-letna učiteljica zgodovine Fiona Viotti naj bi v šestih letih poučevanja na omenjeni šoli spolno občevala s petimi dijaki in jim pošiljala svoje izzivalne fotografije ter videoposnetke! Vse skupaj pa se je zalomilo in izvedelo, ko je eden od dijakov na pornografskem portalu PornHub objavil nekaj teh posnetkov.

 


Učiteljici zgodovine, ki je sicer bivša manekenka in je nekoč celo pozirala za znamenito revijo Sports Illustrated, očitajo, da je grdo izkoristila nedolžne dijake. Viottijeva je bila sicer v dolgoletni zvezi s svojim partnerjem, s katerim se je lansko leto tudi poročila.

 

Mož naj bi jo zapustil ter na vprašanja medijev ne odgovarja. 

 

Ob izbruhu zgodbe je učiteljica takoj dala odpoved ter se umaknila v osamo, zapustil pa jo je tudi mož. Ugledni šoli sedaj grozijo tožbe premožnih staršev v incident vpletenih dijakov. Kazensko namreč Viottijeve ni mogoče preganjati, saj so bili vsi dijaki, ko so se pustili zapeljati učiteljici zgodovine, starejši od šestnajst let, toliko pa je v Republiki Južni Afriki tudi zakonsko določena starost za privolitev v spolni odnos. 

 


Eden od dijakov se je tudi zaupal svojim staršem, ki so za spletno stran IOL povedali: "Najprej mu je bilo vse skupaj zabavno in je z veseljem sodeloval v vseh njenih izprijenih igricah, potem pa jo je sčasoma imel dovolj. Želela naj bi ga nadzorovati in, ko je sin rekel, da želi "razmerje" končati, je znorela." 


Ravnatelj Guy Pearson je dejal: „Kot šola smo zaradi teh dogodkov zelo razočarani in ostajamo zavezani zagotavljanju duševnega zdravja in dobrega počutja prizadetih. Šola bo preučila vse ugotovitve in priporočila preiskovalcev, da bi zagotovili nadaljnje varno okolje za vse naše učence in učitelje."

 

Viottijeva je bila tudi trenerka vaterpolo ekipe. 


V zadnjih dneh so se pojavile tudi govorice, da naj bi vodstvo vodstvo šole že dolgo vedelo za njeno nedopustno in nesprejemljivo ravnanje, a naj bi molčalo zaradi njenega vplivnega ozadja. Viottijeva je namreč vnukinja enega najvplivnejših in najuglednejših ravnateljev v zgodovini elitne ustanove.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del