Quantcast
Radio1_v_zivo


Podrgni za srečo!
Nagrajujemo | 6. 12. 2019 18:00
Osvoji celo leto brezplačnih nakupov v Tušu
Ključne besede:     Tuš    nakupi    sreča

Za večino nekajkrat na teden, za marsikoga skoraj vsak dan: obisk trgovine. In ta se seveda zaključi na blagajni, kjer ne gre brez odpiranja denarnice. Predstavljate si, da bi ob tem izvlekli kartico, ki zagotavlja brezplačen nakup? In kaj, če to ne bi bil en sam nakup, ampak brezplačno nakupovanje kar celo leto!? Samo potegneš in greš! Sliši se kot v pravljici. Ampak ta december bo na Radiu 1 pravljica postala resničnost:

 

Denis Avdić show ti prinaša celo leto brezplačnih nakupov v Tušu!

 

Ja, prav si slišal. Celo leto nakupovanja v trgovinah Tuš in še kup drugih nagrad. Dobro poslušaj Denis Avdić show, kjer bomo v tem tednu "drgnili". Vsako jutro drgnemo enega izmed izdelkov blagovne znamke Tuš. Tvoja naloga je, da dobro poslušaš ta zvok in uganeš za kateri izdelek gre?

 

Če bo pretežko, ti bo jutranja ekipa, z Denisom na čelu, pomagala s kakšnim namigom. Tistega, ki ugane izdelek, ki ga bomo drgnili v posameznem jutru, pa čaka darilna kartica Tuš kluba v vrednosti 100€. Med vsemi, ki boste sodelovali pri ugibanju, pa v petek zjutraj v Denis Avdić showu izžrebamo še pravljično nagrado: Celo leto brezplačnih nakupov v Tušu!

 

In to še ni vse. Drgnjenje nam bo v tem decembru prišlo še kako prav. Še eno leto brezplačnih nakupov in kar 2 milijona drugih nagrad vas čaka v trgovinah Tuš, kjer enostavno podrgnete za srečo. Srečno srečko prejmete ob enkratnem nakupu nad 20 € ali z nakupom izdelkov izbranega dobavitelja vse do konca decembra. In kar je najlepše: vsaka srečna srečka je dobitna.

 

Miha Deželak je tisti najbolj neučakan, da čim prej podrgne. On pravi, da nikoli nima sreče in nič ne zadane. Ampak to se ne more zgoditi v Tušu. Saj veste, v Tušu je vsaka srečka dobitna! In kaj je bolj slastnega kot podrgniti in preveriti kakšna nagrada te čaka. Jutranja ekipa bo tako dan začela s srečo, vas pa čaka na Radiu 1 in v trgovinah Tuš. 

 

 

Podrgni in osvoji nagrado!

 

Ob vsakem nakupu nad 20 evrov ali nakupu posrečenih izdelkov prejmete svojo digitalno srečko, ki skriva enkraten dobitek. Tudi tokrat vas v svet ugodnosti popelje trener Jurij, ki si že mane roke ob misli na vse neverjetne zadetke, ki jih omogoča nakupovanje v Tušu.

 

Več na www.tus.si


Pravila za sodelovanje