Quantcast
Radio1_v_zivo


V šovu so jo POSILILI na noč, ko je bila pijana in tega ni vedela! Predvajali so ji posnetek in jo šokirali
Viralno | 6. 12. 2019 15:52
Carlota je videla, da si jo je sotekmovalec vzel na silo
Ključne besede:     big brother    šov    Španija    posnetek    javnost    posilstvo    šok    seks    škandal
Carlota Prado se je leta 2017 udeležila španskega Big Brotherja, ki ga tam poznajo pod imenom Gran Hermano in tekom oddaje izvedela, da je bila v šovu posiljena. Posnetek so izrezali iz oddaje in ga šele nekaj tednov nazaj prikazali javnosti.

Posilstvo Carlote se je zgodilo na večer zabave, kjer je popila ogromne količine alkohola in bila tako vinjena, da se ni zavedala dogajanja okoli sebe. Ni bila zmožna hoditi sama, zato jo je sotekmovalec Jose Maria Lopez odnesel v posteljo. Kljub temu da ni bila čisto pri zavesti, je želel seksati z njo. 


Naj omenimo še, da sta Carlota in Jose Maria drug do drugega gojila simpatije že od začetka šova in sta si bila precej naklonjena. To, da si jo je vzel proti njeni volji toliko bolj prizadelo, saj je menila, da je pošten fant.
 
Na posnetku je bilo jasno prikazano, da ni želela seksati in mu dejala, da ne more ter naj neha. Kljub njeni volji jo je slekel in si jo vzel na silo. Trajalo je nekaj minut, dokler ga niso producenti zaustavili. Naslednji dan so ga suspendirali iz šova, Carloto pa poklicali v spovednico, kjer ji je Big Brother razložil, kaj se je zgodilo. 


Jose Maria Lopez si jo je vzel na silo, ko je bila pijana 

Producenti so ji predvajali posnetek iz spalnice, ko je od šoka obnemela. Niti sanjalo se ji ni, kaj bo zagledala. Začela se je tresti, hoditi gor pa dol in jokati. Videti je bilo, da je na robu živčnega zloma in je Big Brotherja prosila, da ustavi posnetek: ''Prosim, ustavite to, prosim,'' ga je prosila v solzah in želela, da ji prinesejo zdravila za pomiritev. ''Moje srce bije kot noro,'' je še dodala. 


Jose Maria in Carlota sta si bila v šovu naklonjena, zato jo je njegovo dejanje precej pretreslo

Lopez se je na obtožbe odzval negativno in si najel odvetnika. Predstavniki producentske družbe Zeppelin, ki snema oddaje Gran Hermano so dejali, da so dejanje prijavili policiji, a Carlota ni želela, da gre to naprej. Po ogledu posnetka je za nekaj dni zapustila šov in preživela v hotelu ter se nato zopet vrnila nazaj pred kamere. Lansko leto pa se je vseeno odločila, da vse prijavi policiji.

Seksualni napadi v Španiji se kaznujejo z zaporom od 15 do 20 let. Kreatvina producentka oddaj Big Brother je dejala, da so španski producenti naredili napako, ker so Carloti za posilstvo povedali v spovednici pred kamerami, namesto, da bi jo soočili iz oči v oči in vse takoj predali policiji.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del