Radio1_v_zivo


28 UR | 2. 12. 2019 12:42
28 UR DOBRODELNOSTI Z dm: ČAROBNOST OBDAROVANJA
Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 in pomagaj družinam v stiski ali doniraj v najbližji prodajalni dm
Ključne besede:     28ur    maraton    POMAGAM1    POMAGAM5    1919

Konec leta je največkrat poln vsega ... poln praznikov, poln želodček, poln kuhančkov, poln urnik, ... SAMO (vedno je kakšen samo) ne za vse!

 

In prav za to letos že 5. leto po vrsti s pomočjo naših prijateljev iz dm-a skupaj pošiljamo Denisa, Jano, Anjo in Miho v studio kar za 28 ur.

 

Ponovno se bomo imeli lepo. Peli bomo z glasbenimi zvezdami, delali selfije z najlepšimi in vsako toliko potočili kakšno solzo, ker bomo nekoga, ki je v hudi stiski tako zelo osrečili.

 

Denis, Jana, Anja in Deželak so se odločili, da ponovno naredijo najdaljši Denis Avdić show v zgodovini! Neprekinjeno bodo oddajali kar 28 ur iz Mestnega trga v Ljubljani. 

 

Pa ne kar tako! 28-urni maraton bo tudi letos DOBRODELEN! Pomagali smo že Krisu, a tokrat bomo ponovno pomagali družinam v stiski, ki pomoč resnično potrebujejo! Da pričaramo čim več nasmehov na obraz, z zbiranjem sredstev začnemo že pred samo akcijo. 

 

Kako lahko pomagaš?

 

Čisto enostavno! Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 ali pa se oglasi v svoji najbližji dm prodajalni, kjer lahko doniraš 50 centov ali 5 eur in pomagaš socialno ogroženim družinam. Vsak po svoji moči.

28-urni dobrodelni maraton bo potekal od 19.12. od 5:00 do 20.12. do 9:00!

 

Ves zbrani denar bo šel v dobrodelne namene!  

 

Poznate družino, ki živi na robu revščine?

 

Poznate družino, kjer oba starša delata, ampak še vedno ne zaslužita dovolj za tople otroške čevlje?

Poznate družino, ki ne pozna ogrevanja vsak dan?

Ne poznate take družine, ampak sami živite v socialni stiski?

 

Družino, ki jo poznate, ali svojo zgodbo in podatke pošljite na [email protected].

 

Med 28-urnim dobrodelnim maratonom imamo VIP goste, glasbene nastope v živo ter razne izzive in presenečenja za ekipo in poslušalce. V programu bomo objavili tudi žalostne zgodbe, ki bodo rdeča nit naše dobrodelne akcije in bodo še poudarile namen naše akcije.  

 

RADIO 1 in dm - ponosna partnerja pri največji skupni dobrodelni akciji 28 ur dobrodelnosti. 

 

 

Čarobnost obdarovanja za vse

Čas praznikov, ko vsi zbiramo darila in drobne pozornosti za najdražje, je žal za mnoge vse prej kot prazničen in radosten. dm zato že peto leto skupaj z Radiem 1 organizira dobrodelni maraton – 28 ur dobrodelnosti -  s katerimi nabiramo sredstva za pomoč izbranim socialno šibkim družinam.

 

dm je aktivni podpornik dobrodelnega radijskega maratona, saj verjame, da lahko s skupnimi močmi ustvarjamo še večje in pomembnejše zgodbe. Dobrodelnost je s to akcijo postala mnogo več kot le lepa beseda, postala je znak praznične solidarnosti, ki je omogočila zadovoljne dni tudi tistim, ki si praznikov ne morejo niti zamisliti, kaj šele pričarati.

 

dm prodajalne se zbiranju sredstev za družine v stiski znova pridružujejo tako, da so postale mesto, kjer lahko kupci lahko po svojih močeh (vse od 2. do 19. decembra) donirajo 0,5 € ali 5 €.

 

dm bo skupaj z ljudmi dobrega srca tudi letos napisal novo, uspešno zgodbo za ljudi v stiski.  Skupaj drug za drugega, kajti kdor deli, tisočkrat dobi.

#28-URNI DOBRODELNI MARATON 2019

 
28 UR | Objavljeno pred 21 h
Anja se je spopadla s svojim največjim strahom: "Mislim, da sem dejansko pod vodo jokala''
 
28 UR | 9. 12. 2019
Jutranja ekipa v strahu: Opraviti morajo 4 strašljive izzive, če želijo, da Gargamel daruje 10.000 EUR!