Quantcast
Radio1_v_zivo


V fantovem telefonu našla fotografije, ki so jo pretresle
Žalostno | 28. 11. 2019 7:20
''Uničil mi je življenje, živim s pedofilom''
Ključne besede:     samomor    pedofil    fant    dekle    otroci    telefon    depresija    pedofilija
V fantovem telefonu je našla slike otrok in se obesila

Lydia Roberts je bila stara 21 let, ko je lani storila samomor, njeni starši pa še danes trdijo, da je za vse kriv njen fant Adam, s katerim je bila v zvezi 2 leti. Ko je izvedela, kakšne fotografije hrani v svojem telefonu, jo je to tako prizadelo, da jo je čisto povozilo. 

Čez čas so ugotovili, da je Lydia trpela za depresijo in je jemala različne antidepresive. To naj bi bil razlog, da jo je stvar toliko bolj vrgla iz tira in se je odločila končati življenje.

''Uničil mi je življenje, živim s pedofilom,'' se je glasil njen zadnji sms, ki ga je poslala svoji prijateljici.


Borila se je z depresijo in jemala antidepresive

Tistega usodnega večera, ko si je Lydia vzela življenje, pa je šel Adams s prijatelji ven. Pred tem pa mu je poslala sporočilo, v katerem je zapisala, da vse kar počne, je zelo narobe, je nezakonito in je odvraten človek.

Ta ji je odgovoril, češ, da naj bi šlo za fotografije iz nekega starega porno filma, kasneje pa ji je dejal, da bo vse uredil in da naj se ne obremenjuje s tem.

Nekaj minut zatem se je obesila. Fant je našel njeno truplo, ko je vrnil domov.


Ni prenesla misli, da živi s pedofilom in se obesila

Njena mama Michelle je za medije povedala, da jo je Adam nekaj dni po hčerini smrti obiskal in ji dejal, da je za vse kriv on. Od takrat naprej ga ni videla več.

''Lydia se je počutila prizadeto in razočarano, ko je videla, kaj počne njen fant. Izvedela naj bi celo, da je bil Adam s svojo nečakinjo in nečakom, kar jo je toliko bolj prizadelo, ko je ugotovila, s kom živi,'' še pove mama.


Adam je v telefonu skrival slike otrok, ki so bile popolnoma neprimerne

Adam je bil na koncu obtožen, saj so v njegovem telefonu našli še 31 neprimernih fotografij otrok. Odnesel jo je brez večje kazni in dobil le 150 ur družbeno koristnega dela in nekaj dolarjev kazni.

Razlogi za samomor so po prepričanju nekaterih večplastni in bolj kompleksni. Ne gre le za to, da se je ubila izključno samo zaradi fotografij, temveč je trpela za depresijo. 

Kje poiskati pomoč v primeru hude stiske in samomorilnih misli pa lahko najdeš TUKAJ!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del