Quantcast
Radio1_v_zivo


249-gramska IGRAČA, ki navdušuje mlado in staro!
Oglas | 2. 12. 2019 6:55
Kljub svoji majhnosti je dron neverjetno zmogljiv in preseneča v vseh pogledih
Ključne besede:     DJI MAVIC MINI    dron    DJI    OneDrone d.o.o

DJI MAVIC MINI: 249-gramski dron, ki zmore skoraj vse, kar zmorejo veliki! Za 399 EUR!

 

MAVIC MINI je najnovejši dron vodilnega svetovnega proizvajalca DJI. Z maso 249g spada v kategorijo, ki bo po novi Evropski zakonodaji najmanj omejena, zato boste z njim lahko leteli in snemali skoraj povsod. Kljub svoji majhnosti je dron neverjetno zmogljiv in preseneča v vseh pogledih.

 


Preprosto upravljanje:


Pozicioniranje s satelitsko navigacijo poskrbi, da kadar letite zunaj dron natančno drži svoj položaj, tudi v vetru jakosti do 8m/s. Upravljanje je s pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika preprosto in precizno. Če se izgubite se bo dron ob pritisku na tipko za avtomatsko vračanje domov samodejno vrnil domov. Tudi kadar letite v zaprtih prostorih, kjer ni signala satelitov no dron natančno vodljiv s pomočjo vgrajenega optičnega senzorja.

 

 

Dolg domet in HD kvaliteta slike:


Sliko, ki jo snema kamera na dronu lahko v živo spremljate na svojem mobilnem telefonu, ki je z USB kablom priključen na daljinski upravljalnik. Poleg slike, ki jo spremljate v HD kvaliteti so na ekranu tudi vsi telemetrijski podatki, preko mobilne aplikacije pa imate možnost spreminjanja nastavitev drona in kamere. V okoljih brez radijskih motenj je domet sistema upravljanja lahko tudi mnogo več kot 1 Km.

 


Kvaliteta slike:


3-osno stabilizirana kamera zagotavlja popolnoma stabilne video posnetke tudi v močnem vetru in pri največji hitrosti drona, ki doseže do 50Km/h. Ločljivost videa 2,7K in ločljivost fotografije 12MP bo dovolj tudi za zahtevnejše uporabnike.

 



Kje lahko letite brez da bi kršili veljavno zakonodajo:


Trenutno veljavna Slovenska zakonodaja ne velja za drone z maso manjšo od 500g, vendar le kadar se z njimi ne snema. To pomeni, da z novim Mavicom mini lahko letite povsod, kjer z njim ne povzročate nevarnosti, snemate pa lahko le izven naselja. Po 1.7.2020, ko začne veljati nova Evropska zakonodaja pa se bo obomčje uporabe malih dronov z maso pod 250g zelo razširilo.

 


Cena:


S ceno 399 EUR je MAVIC MINI daleč najcenejši »pravi« dron. Več kot polovico nižja cena od česarkoli primerljivega je vstop v svet dronov omogočila tudi tistim, ki se doslej zaradi visoke cene še niso odločili za nakup svoje lastne leteče kamere.


Kje kupiti?


OneDrone d.o.o na Cesti Andreja Bitenca 36 v Ljubljani je edini specializirani slovenski prodajalec dronov v maloprodaji. Tam boste našli široko izbiro najrazličnejših dronov ... od cenovno ugodnih dronov za domačo uporabo do najzmogljivejših profesionalnih sistemov.


Ob nakupu drona pa vam podarijo še osnovno usposabljanje za učinkovito in varno letenje z dronom.

 



OneDrone d.o.o., Cesta Andreja Bitenca 36, Ljubljana – Šentvid, tel.: 041 688 150, e-pošta: info@onedrone.com, splet: www.onedrone.si, www.onedrone.com

 




© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del