Quantcast
Radio1_v_zivo


Dostavljalec paketov bil posnet pri dejanju, ob katerem ti postane slabo: ''MI BI GA TOŽILI!'' pravijo ljudje
OMG/WTF | 23. 11. 2019 9:26
Pošiljko vredno 1.500 dolarjev dobesedno vrgel pred vhod
Ključne besede:     poštar    dostavljalec    paket    fotograf    fotoaparat    objektiv    Fedex    posnetek    tožba
Dostavljalca podjetja FedEx, šlo naj bi za pripravnika, je posnela kamera pri dejanju, za katerega večina meni, da bi ga moral prejemnik paketa tožiti. Paket je bil namenjen fotografu Gregu Reiglerju, v katerem je bil fotografski objektiv v vrednosti 1.500 dolarjev, kar nanese nekaj več kot 1.300 evrov.

Dostavljalec ga ni odnesel do vrat in lepo odložil, temveč ga je dobesedno vrgel pred vhod kot vrečo smeti.


Paketa ni odložil, ampak ga je dobesedno vrgel pred vhod

Nato se je odpravil nazaj do službenega vozila, kjer pa ga je njegov sodelavec, ki ga je uvajal, opomnil, da mora nazaj in lahko paket pusti le, če dobi podpis od prejemnika. Ker ni bilo nikogar doma, sta pustila listek in paket odnesla s seboj.

Ko so ljudje videli ta posnetek, so se zgražali in dejali, da si ne zasluži zaposlitve ter bi ga morali čimprej odstraniti. Veliko ljudi je celo dejalo, da takšno obnašanje ni novost in je tega še več, samo, da ni posneto ter tega sploh ne vemo.

''Srce me je zabolelo, ko sem videl, kako je vrgel paket, v katerem je bil fotografski objektiv! Res boleče,'' pove Greg, ki je tudi kontaktiral nadrejene pri podjetju FedEx in jim obrazložil svojo težavo, kot dokaz pa jim je zraven poslal dokazno gradivo - posnetek. 


Ker sta videla, da prejemnika ni doma, sta mu pustila listek in paket vzela s seboj

Greg je šel dan kasneje iskati svoj paket na sedež podjetja, kjer sta ga pustila in je najprej preveril, če je z opremo vse v redu. Na srečo je bila dobro zapakirana in zaščitena, tako da ni prišlo do škode, a kljub temu ne odobrava takšnega obnašanja s strani delavcev.V paketu je bil drag fotografski objektiv, ki bi se lahko poškodoval, a na srečo ni bilo hudega (slika je simbolična)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del