Quantcast
Radio1_v_zivo


18-letnica naredila TOLE, da bi izgubila NEDOLŽNOST! Starši in prijatelji šokirani
Ljubezen in odnosi | 19. 11. 2019 9:57
Prepotovala več kot 800 km, da bi s parom izgubila nedolžnost
Ključne besede:     Gabrielle Reese    Jacob Boswell    Megan Muirhead

Gabrielle Reese se je odločila, da se prijavi na portal za zmenke, kjer je želela spoznati prijetnega moškega, s katerim bi izgubila nedolžnost. Stara je bila 18 let. Naletela je na zaljubljen par, Jacoba Boswella in Megan Muirhead, s katerima se je zelo ujela in si začela z njima redno dopisovati. Parček je bil kar 24 let starejši od nje, a je to ni zmotilo, sama namreč pravi, da so ji bili vedno bolj všeč starejši in tako tudi zrelejši moški. 

 


Kar tri mesece so se pogovarjali preko portala, ko so se zmenili za prvo srečanje. Gabrielle je zato odpotovala več kot 800 km daleč, iz domačega Idaha v zvezno državo Utah."Že prvi vikend sem izgubila nedolžnost. Celotna stvar je bila vznemirljiva in nova. Hitro smo se ujeli in bilo je res veliko kemije. Ker sama nisem imela nobenih izkušenj, je zelo pomagalo to, da sta Megan in Jacob starejša. Že prej sem čutila, da me privlačijo tako moški kot ženske. Moški zato, ker so tako močni, ženske pa zato, ker so bolj nežne in občutljive. Nikoli prej nisem razmišljala, kako bom izgubila nedolžnost, zato je moja odločitev presenetila celo mene. Starši in prijatelji so bili seveda šokirani, še zdaj niso povsem sprejeli moje odločitve, da živim v troje. Sama odločitve nikakor ne obžalujem, uživam v življenju v troje in mi je vseeno kaj pravijo drugi," se spominja danes 21-letna grafična oblikovalka, ki je že tri leta v zvezi z Megan in Jacobom.

 


V zgornjem primeru gre za poliamorno obliko partnerstva, ki temelji na tehtnem in ponavadi dolgoročnem vzdrževanju intimnih in seksualnih odnosov z več partnerji istočasno. V takšni zvezi posameznik v določenem obdobju ljubi več kot eno osebo, z njo pa lahko ima različen odnos; emocionalnega ali seksualnega. Poliamorna razmerja torej vključujejo več partnerjev, ne tolerirajo pa neiskrenosti, prekrivanja partnerjev, laži in prevar.

"Poliamorija ni bavbav. Dobim najboljše od obeh svetov. Kaj bi človek želel lepšega?" je za Daily Star povedala Gabrielle, ki pravi, da po treh letih zveze še vedno čuti metuljčke.

 
Poliamorijo se večkrat zamenja za bolj poznano poligamijo, vendar se obe obliki razlikujeta. Pri poliamoriji gre za več zunajzakonskih partnerjev, pri poligamiji pa za več zakonskih partnerjev.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del