Quantcast
Radio1_v_zivo


"Leta me je varal in to dobiš, če razp*zdiš rdečelasko!" Njeno maščevanje navdušilo ženske po vsem svetu
Viralno | 12. 11. 2019 9:20
Izvedela, da jo mož vara in zahtevala ločitev. Skupno premoženje mu je izplačala z ...
Ključne besede:     maščevanje    varanje    drobiž    Brandi Lee

drobižem!

Američanka in mamica dveh otrok Brandi Lee je svojega moža zalotila v postelji z družinsko prijateljico.


»Moški, s katerim sem bila poročena, se je odločil, da mi bo naredil največjo uslugo v življenju in spal z ženo svojega prijatelja. To je ženska, ki je bila na moji poroki, ki je gledala, kako moškega, ki ga ljubim, držim za roke, ga gledam globoko v oči in obljubljam, da ga bom ljubila do konca življenja. Vse to je gledala in se veselila z nama, čeprav je takrat z njim že imela razmerje,« je na Facebooku zapisala Brandi.

 

 Brandi s svojim bivšim možem.Na sodišče je vložila zahtevek za ločitev, ki je bil sicer odobren, a sodnik je odločil, da mora Brandi bivšemu možu izplačati del skupnega premoženja, približno 6.700 EUR "Ukaz sodišča je bil, da moram plačati 6.700 EUR, niso pa navedli, kako naj ta znesek plačam," je zapisala Brandi. Odpravila se je na lokalno banko in prosila, da ji omenjen znesek pripravijo v kovancih. Tako je kovance prejela v škatlah, ki so tehtale skoraj 160 kilogramov, te pa je nato poslala svojemu bivšemu možu.

 

 

 

"Dragi bivši mož, upam, da sedaj, ko šteješ ta drobiž, razmišljaš o tem, kaj si storil, ko si me pustil z dvema majhnima otrokoma, ki sta čez noč ostala brez očeta. Pomisli tudi na to, kako sem te ljubila in kako si mi ti lagal v obraz, ko si mi na poroki obljubljal večno zvestobo." je še zapisala.

 

 

Kakšna je bila njegova reakcija žal ne vemo, prepričani pa smo, da je kovance verjetno kar nekaj časa štel.