Quantcast
Radio1_v_zivo


DVE URI PO PORODU STORILA NEKAJ, česar ni še nobena: ''Še preden sem se zavedala, sem to naredila kar v porodniški sobi''
Ljubezen & seks | 15. 11. 2019 7:36
''Takoj po porodu se nisem počutila seksi, sem se pa počutilo posebno ... ''
Ključne besede:     seks    porod    porodnišnica    šok    mama    otrok    postelja    rojstvo    potreba
Pravi, da se je počutila posebno in začutila močno potrebo kar 2 uri po porodu

Deborah Hodge (44) je danes mama štirih otrok in je javnost presenetila s svojo drzno potezo, ki jo je storila 6 let nazaj, ko je rodila svojo četrto hčerko Amelio. Seksala je namreč kar 2 uri po porodu in to v porodniški sobi.

Po rojstvu tretjega otroka so ji rekli, da najbrž zaradi ginekoloških težav ne bo več mogla zanositi. Pri 39-ih pa je spoznala komaj 24-letnega fanta Daniela in čez dobra dva meseca zanosila. Oba sta bila šokirana, saj tega nista pričakovala, niti ne načrtovala, a se je Daniel kljub mladosti odločil, da želi postati oče in sta otroka obdržala.

''Čeprav je bil mlad, sva bila močno povezana in med nama je bila neka posebna kemija. Veliko sva seksala, tudi med nosečnostjo - do 4x na teden''.


''Dve uri po porodu sem seksala na postelji v porodniški sobi''


''Partner me je prišel obiskati v porodnišnico in se je ulegel na posteljo zraven mene, da sva se malo pocrkljala. Dojenčica pa je spala v posteljici zraven. Še preden sva se zavedala, sva seksala'' pove Deborah, ki pravi, da je začutila potrebo in zgodilo se je, kar se je moralo ter še sama ne more verjeti, da bilo tako hitro. 


Duška sta si dala kar v porodniški sobi

Veliko žensk se ji čudi, da je lahko seksala tako hitro, saj nekatere nočejo za seks slišati več tednov ali celo mesecev po porodu. S partnerjem sta naslednjič seksala čez tri dni, ko je prišla domov. A strastno razmerje ni trajalo dolgo in sta se čez nekaj mesecev po rojstvu hčerke razšla. 


Deborah in njeni štirje otroci

Danes samska mama pravi, da je to ni preveč prizadelo, saj je njena skrb, da poskrbi za otroke in jih nauči, da so samozavestni ter ponosni na svoje telo. Priznala je še, da je precej odprtega duha in se po hiši veliko sprehajajo goli. Razlog tega je to, da se čimprej začnejo sprejemati takšne kot so in se naučijo ljubiti samega sebe.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del