Quantcast
Radio1_v_zivo


"Samo lepo ritko sem želela! Poglejte, kakšna sem sedaj! Ne morem se več pogledati v ogledalo!"
OMG/WTF | 7. 11. 2019 10:08
Zaupala napačni osebi in skoraj izgubila življenje
Ključne besede:     lepotna operacija    brazilski dvig zadnjice    Angela Pedrosa

Če je še do nedavnega povečava prsi veljala za najbolj pogosto lepotno operacijo, pa je brazilski dvig zadnjice trenutno najbolj zaželen poseg. In zanj se je odločila tudi Angela Pedrosa, 26-letna Brazilka, ki bo še nekaj časa močno obžalovala odločitev za to lepotno operacijo.

 

"Zadnja leta sem res intenzivno delala na svoji postavi, redno hodila na fitnes in pazila na prehrano. A vseeno moja zadnjica ni bila takšna kot sem si jo želela, zato sem se odločila za brazilko. to je bila tudi največja napaka mojega življenja."

 

 

 

 Pred posegom

 

Poseg omogoči polnejši videz zadnjice, za to pa se uporabi ali maščobo, ki jo odvzamejo ženski s pomočjo liposukcije, posebnimi vsadki ali hidrogel injekcijami. 

 

Slednje sicer niso permanentne, a so veliko bolj priljubljene kot zadnjični vsadki, saj je poseg manj invaziven in cenejši. Traja le dve uri, kirurg pa v izbrane predele zadnjice vbrizgava raztopino iz vode in poliakrilamida. Ko raztopina vstopi v telo, poliakrilamid deluje kot polnilo in daje volumen zadnjici. Učinek injekcij traja dobro leto in pol.

 

Hotela je prihraniti

 

Za ta poseg se je odločila tudi Angela, a ker je želeli prihraniti nekaj denarja, se je po priporočilu neke prijateljice obrnila na maserko Simono Costa, ki je ženskam vbrizgavala injekcije kar na domu. A kaj, ko je namesto hidrogela, maserka v ženske zadnjice nezakonito injicirala industrijski silikon! Gre za sanitarno silikonsko tesnilo, ki je v kopalnici kot spojilo sicer nepogrešljivo, za človeško uporabo pa še zdaleč ne primerno. Njeno telo se je odzvalo s takšno alergijsko reakcijo, da je zaradi svoje nespametne odločitve le za las ušla smrti.

 

Po posegu

 

"Imela sem občutek, da mi bo eksplodiralo telo. Kar naenkrat sem začela zatekati in težko dihati. Odpeljati so me morali na urgenco."

 

 

 
"Samo lepo ritko sem si želela. Poglejte me sedaj, grozljivo. Ne upam se pogledati v ogledalo."

 

 

Angeli bodo lepotni kirurgi sedaj poskusili popraviti nastalo škodo in rekonsturirati zadnjico, in sicer z inijiciranjem maščobe, ki ji jo bodo odvzeli z njenih stegen s pomočjo liposukcije.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del