Quantcast
Radio1_v_zivo


Njen fant se je med seksom tako vzburil, da je morala zaradi njega na operacijo: ''ŠE DANES MI JE NERODNO ...''
OMG/WTF | 7. 11. 2019 11:35
Spolna igračka ji je obtičala ... pregloboko v anusu
Ključne besede:     seks    igračka    anus    rit    zadnjica    operacija    črevo    poškodba    bolnica
Spolna igračka je šla pregloboko ...

20-letna Emili Georgia je med seksom doživela neprijetno izkušnjo, ki si jo bo zagotovo zapomnila za vse večne čase. S fantom sta uporabljala spolno igračko za anus, ko se zgodi nekaj, česar nista pričakovala. Fant se je med seksom močno vzburil in ji jo ''zatlačil'' pregloboko v zadnjično odprtino. Težava je nastala, ko sta ugotovila, da je ne moreta dobiti ven. Emili je zagrabila panika. Na vse pretege jo je skušala dobiti ven, a ni šlo. Ker fant ni želel s tem imeti opravka, ji je rekel, da ima zgodaj zjutraj službo in odšel. 


''Nisem upala povedati naglas, ker mi je bilo nerodno. Kasneje izvem, da je situacija zelo nevarna''.

Poklicala je prijateljico, ji obrazložila situacijo, ta pa jo je odpeljala v bolnišnico. Ko je prišla na recepcijo, ji je bilo o tej zadevi nerodno govoriti naglas, pa je zašepetala medicinski sestri, kaj se ji je zgodilo.

''Nikar naj vam ne bo nerodno, saj se s tovrstnimi situacijami srečujemo večkrat, kot si mislite,'' ji je odgovorila medicinska sestra in jo odpeljala k zdravniku. Opravil je rentgenski posnetek in ugotovil, da je situacija resna ter bo morala na operacijo. 


Rentgen je pokazal, kako globoko se je zataknila igračka

Ob besedi operacija ji je zastal dih. Niti sanjalo se ji ni, da je tako resno, še huje pa je bilo, ko ji je zdravnik omenil, da lahko pride do hudih poškodb črevesja in bo morala nositi vrečko za odvajanje blata.

''Ko sem slišala besedo kolostoma vrečka, se mi je pred očmi stemnilo. Zaradi spolne igračke?! To ne more biti res,'' se spominja Emeli. 

Po operaciji se je prebudila omotična in z bolečinami v trebuhu. Videla je, da ji igračke niso vzeli ven, tako kot je pričakovala, ampak so ji morali odpreti trebuh. Naslednji dan so jo poslali domov. 


Operacija je bila uspešna, Emili pa bo igračko zavrgla in je nikoli več uporabila

Čeprav ji je še danes nerodno govoriti o tem pred starši, pa pravi, da želi o tem ozavestiti vse mlade, da naj bodo pri uporabi spolni igračk previdni. Včasih lahko pride do resnih situacij, ki niso smešne, ampak ogrožajo zdravje in posledično življenje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del