Radio1_v_zivo


Zahtevala ločitev, ko je opazila, kaj se je zgodilo z moževim mozoljem na hrbtu: Odvetnik takega primera še ni imel!
OMG/WTF | 9. 11. 2019 3:00
Videla, da mož nima več mozolja na hrbtu in da ga ni odstranila ona ...
Ključne besede:     ločitev    mozolj    varanje    hrbet    odvetnik    ljubica    bizarno
Vedela, da jo mož vara, ko je opazila, da mu je nekdo ''stisnil'' mozolj

Turški odvetnik Tolga Aydemir je spregovoril o nenavadnem primeru svoje klientke, ki je razkrinkala moža pri varanju.

''Mislila je, da je srečno poročena, dokler ni nekega dne opazila nekaj, kar ji je dalo vedeti, da jo mož vara. Prinesla mi je vse dokaze in nisem mogel verjeti, da je res,'' pove odvetnik.

Prebrisana Turkinja je namreč opazila, da je mozolj na moževem hrbtu stisnjen in vedela je, da tega ni naredila ona! Šla je v akcijo in prišla do zaključka, da se ne moti.


Po ''stisnjenem'' mozolju je vedela, da ima mož ljubico

Vprašala ga je, kako si ga je odstranil, pa je takoj zamenjal temo. Vse skupaj ji je postalo sumljivo, pa je počakala, da je zaspal. Vzela je njegov telefon in pregledala sporočila na aplikaciji WhatsApp. Ugotovila je, da ima ljubico. Vsa sporočila si je shranila in jih pokazala svojemu odvetniku.


Naskrivaj mu je vzela telefon in ugotovila, da jo mož res vara

''Na lastne oči sem se prepričal, da ima prav in da ni to le plod njene domišljije. Ljubica je dejansko v sporočilih priznala, da je očitno naredila napako, ker mu je stisnila mozolj in bosta lahko zaradi tega zdaj v težavah.'' pove odvetnik in še doda, da je videl že ogromno ločitvenih primerov, ampak tako bizarnega pa že dolgo ne. ''Ta ženska je pravi Sherlock Holmes,'' se je pošalil Tolga Aydemir.