Quantcast
Radio1_v_zivo


V hčerino sobo spustil 50-kilogramskega pitbulla in doživel prizor, ki naježi kožo: ''Bila je čisto tiho, pa sem odprl vrata ...''
WOW | 5. 11. 2019 3:53
Odkar pes Fury spi z deklico, jo nič več ne tlačijo nočne more
Ključne besede:     pitbull    deklica    spanje    postelja    pes    prijatelj    prizor    oče    potres    strah
''Odkar pes spi pri njej, je mirna in vedno zaspi brez joka,'' je povedal oče

Lansko leto novembra je Aljasko prizadel hud potres in od takrat naprej deklica Adalynn Leary ne more normalno spati. Nenehno je v strahu, da bi se ponovilo, zato jo ponoči tlačijo more. 

Njen oče Kyle je vedel, da mora nekaj ukreniti in našel izvrstno rešitev. Dejal ji je, da se ji ne bo čisto nič zgodilo, če bo ob njej spal njihov hišni ljubljenec Fury. Deklica je v to verjela in od takrat naprej Fury spi ob njej. Pes se je na deklico navezal takoj, ko je prišla na svet in jo nenehno pazi. Kyle je želel s posnetkom dokazati, da so pitbulli izredno nežna bitja in jih ljudje preveč povezujejo z napadalnimi psi.


Fury in deklica sta nerazdružljiva

Posnetek je nastal neke noči, ko je Kyle začuden ugotovil, da deklica ne joka. Običajno se je zbujala in klicala na pomoč, tokrat pa je bila tišina. Ko je odprl vrata njene sobe, pa je zagledal prizor, ob katerem se mu je otoplilo srce. Vse je posnel in pokazal, kako se Adalynn in Fury pripravljata na spanje. Deklica mu rada ''prebira'' pravljice in ga povabi k sebi v posteljo, kjer se pocrkljata. 


Starši pravijo, da se ob mala Ady ob njem počuti varno in so veseli, da je del njihovega življenja