Quantcast
Radio1_v_zivo


KING GOODYEAR HITROSTNI IZZIV
Nagrajujemo | 2. 11. 2019 0:01
Osvoji komplet štirih zimskih pnevmatik Goodyear
Ključne besede:     Goodyear    zimske pnevmatike    izziv

 

Na Radiu 1 predstavljamo film Izzivalca. Resnično zgodbo o rivalstvu med Fordom in Ferrarijem za zmago v Le Mansu leta 1966. Na premiero odličnega filma o volji in pogumu te peljemo skupaj z Goodyearom. In ob tem sta se posebnega izziva lotila tudi naša popoldanska voditelja Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič. Oba dobro poznate kot izredno hitra z jezikom. In s tem bo povezan tudi njun izziv.

 

KinG Goodyear hitrostni izziv

 

Si upaš sprejeti naš hitrostni izziv in osvojiti lepe in predvsem kul Goodyear nagrade?

 

Super!

 

Potem se samo prijavi preko zgornje prijavnice in poslušaj Radio 1, da ti ne uide prava hitrostna poslastica v režiji Radia 1 in Goodyear!

 

Če te izžrebamo, to pomeni, da si prestal-a kvalifikacije in si že upravičen-a do lepe in zelo praktične Goodyear nagrade: dveh vstopnic za ogled premiere filma Izzivalca in pa vedno trendovske superge All Star v Goodyear designu. Čaka pa te še veliki hitrostni KING Goodyear izziv, ki ti lahko prinese komplet štirih zmagovalnih zimskih pnevmatik Goodyear.

 

Hitrostni izziv izgleda tako, da ti bomo našteli tri trditve, ti pa odgovarjaš z DA ali NE. Če boš pravilno odgovoril-a na vse trditve, greš v žrebanje za grand prix hitrostnega izziva: zimske pnevmatike  Goodyear! Za varno in udobno vožnjo tudi v slabših razmerah.

 

Na videz zelo preprosta vprašanja, na katera bi verjetno znala odgovoriti večina poslušalcev. Pa bo temu tako tudi pod časovnim pritiskom?

 

Zabaven hitrostni izziv z bogatimi nagradami ti prinašata Radio 1 in Goodyear.

 

Za tiste, ki ne boste imeli sreče, da bi vas KinG-a poklicala, pa pomembna informacija: podobnega, malce bolj dirkaškega Goodyearovega hitrostnega izziva se lahko lotite na www.ustvarjenzazmago.si, kjer vas čakajo ikonične Goodyear nagrade. Aha, kar 150 jih bodo razdelili. Od Goodyearovih All Stark do hudih puloverjev in vstopnic za premiero filma, ki bo 14. novembra v ljubljanskem Koloseju.

 

 

 

Ustvarjen za zmago!

 

Goodyear se po 13. letih vrača na dirkaške steze v velikem slogu in to ravno v času, ko na filmska platna prihaja film Izzivalca, ki prikazuje legendarni boj med dirkaškima ekipama Ford in Ferrari na vzdržljivostni dirki 24 ur Le Mansa leta 1966. Spektakularen film, ki bo v kinu od 14. novembra dalje, te bo popeljal v svet neusmiljenega merjenja moči na področju avtomobilskega inženiringa.

 

Ob povratku na dirkaške steze te Goodyear izziva s hitrostnim izzivom na www.ustvarjenzazmago.si, kjer si lahko pridirkaš eno od 150-ih ikoničnih Goodyear nagrad: superge All Star, pulover in par vstopnic za film Izzivalca.

 

Prebudi dirkača v sebi in čim hitreje pravilno odgovori na tri vprašanja – 150 najhitrejših bo nagrajenih. Si upaš?

Tri, štiri, zdaj – www.ustvarjenzazmago.si.

 

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del