Quantcast
Radio1_v_zivo


Anja Ramšak plačuje vaše račune s pametno denarnico VALÚ
Nagrajujemo | 18. 10. 2019 18:00
Spremljaj Radio 1 in Anja te lahko preseneti
Ključne besede:     VALÚ    pametna denarnica    žepnina

Je tudi tebi znana ta situacija: večerja s prijatelji v restavraciji. Ko pa pride račun se začenja zbiranje in preštevanje denarja. Vse to je preteklost, saj imamo za vas odlično rešitev!

 

Na Radiu 1 vam predstavljamo VALÚ, pametno denarnico v vašem mobitelu, ki jo imate vedno pri sebi. Z njo ne le plačujete kar z mobitelom, ampak enostavno razdelite račun za skupno večerjo ali darilo, pošljete denar ali ga prejmete od prijateljev.

 

Denis Avdić in ekipa jutranjega programa se je tako odločila, da VALÚ preizkusi tudi v praksi. Za nalogo zapravljanja denarja je seveda najbolj primerna voditeljica Anja Ramšak. Ta si je VALÚ aplikacijo enostavno in brezplačno prenesla na svoj mobitel in potem gre v ponedeljek, 21. 10. 2019 v akcijo od katere imate nekaj lahko tudi vi!

 

Anja bo vsako jutro, od ponedeljka, 21. 10. do vključno petka, 25.10. na terenu nekje po Sloveniji. In predstavljaj si, da si na blagajni, ravno brskaš za bankovci v svoji denarnici, ko se pred tabo pojavi Anja in ti pravi, da poravna tvoj račun - brez bančnih kartic ali gotovine, ampak le z mobitelom in preprostim klikom na VALÚ! Ja, tako enostavno je VALÚ plačevanje.


Za dober zaključek akcije pa spremljamo še Anjo in Miha, ki se odpravita na pijačo in ko pride račun si ga brez zbiranja denarja razdelita med seboj kar z VALÚ-jem. Kako enostavno!

 

In to še ni vse. Če si brezplačno naložiš pametno denarnico VALÚ na svoj mobitel in pridobiš napredni profil, sodeluješ v nagradni igri, kjer VALÚ podarja kar 10 žepnin v skupni višini 5.500 €! Aplikacijo poišči v trgovini Google Play ali App Store.

 

 

VALÚ PODARJA SKUPNO KAR 5.500 € ŽEPNINE 

Sodelujte in osvojite bogate nagrade

 

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za eno od 10-ih žepnin, ki jo lahko prejmete na svoj račun VALÚ. Sodeluje lahko vsak, ki v času trajanja nagradne igre do 31. 10. 2019, v aplikaciji VALÚ pridobi napredni profil in odgovori na nagradno vprašanje na www.valu.si/zepnina.

 

NAGRADE VALÚ:

 

1 žepnina: 10 x 100 EUR mesečno

9 žepnin: 10 x 50 EUR mesečno

 

Če še ne uporabljate pametne denarnice VALÚ, si naložite brezplačno aplikacijo v trgovini Google Play ali App Store, se registrirajte in pridobite osnovni profil VALÚ, ki vam že omogoča uporabo mobitela kot pametne denarnice. Nato brezplačno nadgradite VALÚ na napredni profil, ki vam omogoča upravljanje z višjimi zneski ter varno pošiljanje in prejemanje denarja.

 

Nagradno žrebanje bo 6. 11. 2019.

Več informacij in Pravila in pogoji nagradne igre so objavljeni na spletni strani www.valu.si/zepnina.

 

Spoznajte prednosti napredne denarnice VALÚ in poenostavite plačevanje še danes.

  • Plačujte na več kot 3.000 plačilnih mestih po Sloveniji.
  • Enostavno nakažite denar svojim prijateljem.
  • S prijatelji si razdelite račun za večerjo ali skupinsko darilo.
  • Povežite VALÚ z drugimi aplikacijami.
  • VALÚ lahko uporabljate vsi, ne glede na operaterja, pri katerem imate mobilne storitve.


Pametno denarnico VALÚ si lahko enostavno prenesete tukaj: https://www.valu.si/appPravila za sodelovanje