Quantcast
Radio1_v_zivo


4 mesece po porodu odšla na delo in se domov vrnila VSA KRVAVA ter izmučena! Razlog preseneča
WOW | 19. 10. 2019 3:33
Materinstvo ji je dalo novega zagona in je v ringu le še bolj motivirana
Ključne besede:     mama    hči    delo    boks    kickboks    ring    borba    motivacija    porodniška    služba
26-letnica obožuje borbo in pravi, da je z rojstvom hčerke postala le še bolj motivirana

26-letna MacKenzie Dern je 4-mesece nazaj postala mama, a se je že vrnila nazaj na ''delo''. Je ameriška profesionalna bokserka in brazilska vaditeljica Jiu-Jitsu-ja. Pravi, da je z vrnitvijo v ring zopet postala srečna in da ni tipična mama, ki bi ostajala doma. Nekaj dni nazaj je tako izgubila borbo proti Amandi Ribas. To je bila njena prva tekma po maju 2018, ko je bila vmes noseča. V akcijo se je tako vrnila po samo 4-ih mesecih in dokazala, da zmore. Kljub porazu se je borila do zadnjega. Nato je na svojem Instagramu objavila sliko s hčerko in zapisala:

''Brez izgovorov! Zmage in porazi so del življenja! Hvala družini, trenerjem, sponzorjem in vsem oboževalcem, ki so verjeli vame! Toliko me še čaka! Čestitke Amandi za borbo!''''Precej noro je biti mama, hkrati pa se pripravljati na borbo, v tem neznansko uživam,'' pravi, da je po rojstvu hčerke še bolj motivirana in ima še več energije za borbo.

Odkar je postala mama, se zanjo stvari niso zakomplicirale, ampak postale precej bolj enostavne. Najlepši del dneva je to, da se po treningu vrne domov in jo tam čaka hčerka, ki ji trenutno predstavlja največjo skrb. ''Takoj, ko končam s treningom, odhitim domov, da preživim čim več časa s hčerko, jo nahranim in poskrbim za vse ostalo. Intenzivno je dojiti in hkrati trenirati ter dobivati udarce. To mi ne predstavlja težav in sem precej sproščena na treningih''.Rojstvo hčerke ji je odprlo čisto nov svet in se ob tem počuti fenomenalno. Pravi, da je deklica izredno pridna, veliko spi, pri tem pa ji pomagata tudi njena mama in oče. Brez niju ne bi zmogla. ''Odkar sem rodila, sem bolj prizemljena, se ne sekiram toliko o tem kako izgledam, se ne obremenjujem s kilogrami''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del