Quantcast
Radio1_v_zivo


NE ZAMUDI: Na Noč čarovnic v Slovenijo prihaja TA svetovna zvezda!
Oglas | 24. 10. 2019 0:33
Na Dvorcu Rakičan se za Noč čarovnic obeta pester 3-dnevni program
Ključne besede:     Dvorec Rakičan    Alle farben    Siddharta    Gibboni    Urban    Massimo    Noctiferia    Isaac Palma    Challe Salle    Luka Basi    Pero Lovšin in Španski borci    Nipke    Poskočni muzikanti    Ines Erbus    skupina Trifrtalenadesejt    Pepson

Bliža se čas krompirjevih počitnic in prihoda čarovnic, katere bodo na tridnevni prireditvi v RIS Dvorcu Rakičan strašile tudi letos. Prireditev bo tudi letos potekala v bližnji okolici dvorca, kjer se bodo na dveh odrih zvrstili raznovrstni domači in tuji glasbeni izvajalci.

 


 

Obiskovalci bodo letos lahko uživali v tridnevnem programu, ki se začne v soboto, 26. oktobra, nadaljuje s s celodnevnim programom v nedeljo, 27. oktobra in se po krajšem premoru zaključi v sredo, 30. oktobra. V neposredni bližini dvorca bo na dveh prizoriščih letos med drugim nastopil svetovno znani izvajalec Alle farben, skupina Siddharta, Gibboni, Urban, Massimo, Noctiferia, Isaac Palma, Challe Salle, Luka Basi, Pero Lovšin in Španski borci, Nipke, Poskočni muzikanti, Ines Erbus, skupina Trifrtalenadesejt, Pepson ter skupini Romano Glauso in Blue Planet.

 

V soboto, 26. oktobra ob 19. uri bo prireditev otvorila skupina Trifrtalenadesejt, za njimi bo oder zavzel Massimo, ljubitelji rock glasbe pa bodo zatem lahko uživali v nastopu skupine Siddharta. Istočasno bo na drugi lokaciji - v grajskem šotoru nastopila skupina Skok in priljubljeni slovenski raper Nipke.

 


 

V nedeljo, 27. oktobra, se bo raznovrstno dogajanje pričelo že ob 13. uri, ko bo obiskovalcem zastal dih že ob izjemnem ognjenem šovu, ki bo vključeval iluzionistične in ognjene točke, spremljali pa bodo lahko tudi prižig grmade. Na prizorišču bodo potekale različne delavnice za otroke (poslikave obraza, plesni program, lokostrelstvo), ti se bodo lahko spopadli tudi s svojim morebitnim strahom pred višino s pomočjo čarovniškega poleta s ziplinom. Celotno dogajanje bo potekalo ob glasbeni spremljavi skupine Blue Planet, Isaaca Palme, zvečer pa bo na glavnem odru obiskovalce zabaval Gibonni s svojim gostom Urbanom. V grajskem šotoru bodo v tem času za pravo plesno zabavo poskrbeli Poskočni muzikanti in nekoliko kasneje še Ines Erbus.

 


 

Po krajšem premoru se bo celodnevno dogajanje nadaljevalo spet v sredo, 30. oktobra od 15. ure naprej, ko bodo srednjeveški navdušenci lahko uživali v programu, ki bo vključeval mečevanje, lokostrelstvo, čarovniške trike in različne druge delavnice ter izjemen ognjeni šov. Od 19h naprej bodo obiskovalce na odru zabavali Romano Glauso, domači izvajalec Pepson in Challe Salle, ki bodo vse ljubitelje glasbe  dodobra ogreli pred nastopom glavne zvezde tega večera – svetovno znanega didžeja in producenta Alle Farben. V poznih večernih urah bodo na oder stopili še Pero Lovšin in Španski borci. Istočasno bo v grajskem šotoru potekal nastop skupine O.S.D.S. in Luke Basija.

 

Fotogalerija: Na Dvorcu Rakičan je Noč čarovnic vsako leto spektakularna! (7 slik)

Oglejte si galerijo slik
Pestro dogajanje na Dvorcu Rakičan.

 

Prireditev bo potekala v vsakem vremenu, več informacij o celotnem dogajanju pa lahko dobite na spletni strani www.noccarovnic.si.  

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del