Quantcast
Radio1_v_zivo


Nevenka oddala stanovanje 34-letnici, ko so sosedje opazili, da je nekaj narobe: ''Šla sem v kontrolo, odprla vrata in od groze obstala!''
OMG/WTF | 4. 10. 2019 8:44
Stanovanje je bilo polno pasjih iztrebkov, urina, smeti in v zelo slabem stanju
Ključne besede:     Nevenka    Zagreb    stanovanje    pekel    razmetano    podnajemnica    smrad    uničenje    sosedje
Podnajemnica Ivana je Nevenki stanovanje uničila in iz njega naredila pravi pekel

Da z njeno podnajemnico nekaj ni v redu, je imetnica stanovanja Nevenka Bos spoznala prepozno. Šlo je za 34-letno Ivano Jurić, ki ji je oddala stanovanje v Zagrebu, ta pa ji ga je popolnoma uničila in iz njega naredila pravi pekel. 


Stanovanje je bilo polno pasjih iztrebkov, urina, smeti in v zelo slabem stanju

Začelo se je, ko je Nevenka od podnajemnice Ivane zahtevala dokumente, a je  z njimi nenehno odlašala. Čakala je nanje kar mesec dni, ko je imela dovolj njenih izgovorov in jo obiskala. Nevenka je že na hodniku zavohala čuden vonj. Še preden je prišla do vrat, je srečala sosede, ki so ji dejali, da iz stanovanja že več tednov močno zaudarja in da je oseba, ki živi v njenem stanovanju precej čudna.

Sledil je šok, ki ga ni pričakovala. Odklenila je vrata in vstopila v pravi kaos. 


Ni bila onesnažena samo dnevna soba, temveč tudi kopalnica in ostali prostori

Vse je bilo razmetano, umazano, polito, polno pasjih iztrebkov, smeti so ležale naokrog, po tleh so bili ostanki hrane, na kupe pasje dlake, postelja je bila prekrita z urinom, posoda ni bila pomita, vse je bilo zažrto ... 

Kot da to še ni bilo dovolj, je podnajemnica odšla iz stanovanja tako, da ji je ukradla tudi televizijo, tehtnico, mikser, s seboj pa je odnesla še nekaj malenkosti.


V kuhinji je bilo na kupe nepomite posode, nekaj pa jo je celo zažgala

''Niti sanjalo se mi ni, komu sem zaupala stanovanje. Rekla je, da bo živela sama, da študira na veterinarski fakulteti. Na koncu je v stanovanju imela zaprta dva psa, ki ju ni niti enkrat peljala ven. Živali niso nič krive, očitno jih je zanemarjala, puščala v lastnih iztrebkih, ... Grozljivo! Sosedje je niso nikoli videli ,da bi pse peljala na sprehode!'' pove ogorčena lastnica stanovanja Nevenka.


Ostanki hrane so ležali povsod, polno je bilo fekalij ...

Nevenkina hči Mirna je slike stanovanja objavila tudi na Facebook in ljudem pokazala, kaj jim je naredila Ivana Jurić. Več tisoč ljudi se je oglasilo pod objavo in dejalo, da si zasluži visoko kazen za storjeno škodo. 


34-letnica naj bi veljala za moteno in ni prvič storila nekaj takega

Nevenka je poklicala tudi policijo in jim kot dokaz izročila slike stanovanja. Povedala jim je, da ni samo uničila stanovanja, ampak jo tudi okradla. Policija povzročiteljico že išče, a pravijo, da bo morala zadeva na sodišče, saj nimajo dovolj dokazov proti njej.

Tako Nevenka, kot njena hčerka upajo, da bo Ivana Jurić plačala za storjeno škodo in bo spoznana za krivo. Oglasilo se je še nekaj ljudi, ki so dejali, da ni prvič, ko bi storila kaj takega in je motena oseba.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del