Quantcast
Radio1_v_zivo


Otvoritev prenovljenega velecentra s pohištvom RUTAR v Ljubljani
Oglas | 4. 10. 2019 9:01
Ljubljana je bogatejša za največji in najsodobnejši velecenter s pohištvom in dodatki za opremo doma v Sloveniji.
Ključne besede:     Rutar    velecenter    Ljubljana
Prenovljeni velecenter RUTAR.

Po večmesečni prenovi in z 9 milijonsko investicijo je velecenter Rutar minuli vikend zasijal v popolnoma novi luči. Še večji, še lepši in še modernejši. S tem Rutar v Sloveniji postavlja nove mejnike.


Največja razstava kuhinj in oblazinjenega pohištva

 

Na več kot 40.000 m2 prodajne površine bodo stranke lahko nakupovale vse za notranjo opremo doma in vrta. Celotna prenova s pripravo del je potekala več mesecev, investicija v prenovo pa je znašala 9 milijonov evrov. Rutar se lahko zdaj pohvali s prenovljenim sortimentom in razstavnimi površinami. Vrhunca prenovljenega pohištvenega velecentra sta zagotovo največja razstava kuhinj v Sloveniji, ki obsega več kot 100 razstavnih kuhinj in največja razstava oblazinjenega pohištva v Sloveniji v velikosti preko 10.000 m2. Svoje mesto so dobile tudi številne nove spalnice, otroške sobe in otroška igralnica, v kateri se bodo lahko zabavali najmlajši.


Novo kulinarično doživetje

 

Restavracija je dobila v novem velecentru povsem drugačne razsežnosti in postavlja nove kulinarične standarde. Prenovljena restavracija lahko sprejme do 350 gostov, dobila pa je tudi veliko panoramsko teraso, na kateri bo zajtrk, kosilo ali večerja postalo pravo doživetje. Vsak dan bo poskrbljeno za sveže pripravljene menije, z obširno izbiro jedi po naročilu pa vas bodo popeljali na zanimivo in okusno kulinarično doživetje.

 


Okolju prijazni

 

V skrbi za okolje si Rutar prizadeva za okolju prijazno, energetsko učinkovito rabo in pridobivanje energije. V te namene so strehe Rutarjevih poslovalnic prekrite s solarnimi paneli v skupni izmeri 70.000 m2. Za primerjavo: s predvideno letno proizvodnjo energije bi lahko preskrbeli manjši kraj, tj. približno 1000 gospodinjstev. S tem prihrani več kot 2.000 ton izpusta CO2.Družinsko podjetje z vizijo

 

Podjetje Rutar sledi svoji filozofiji zagotavljanja kakovosti že od leta 1961, ko se je v avstrijski Dobrli vasi/Eberndorf odprli vrata prve trgovine. Danes je v podjetju Rutar group zaposlenih skoraj 1000 sodelavk in sodelavcev v treh državah. Družinsko podjetje je del nabavne skupnosti VME Union, katere skupni promet znaša 3 milijarde evrov letno. Podjetje združuje trgovski liniji Rutar in Dipo, ki skupaj štejeta 17 trgovin s pohištvom, od tega 10 v Sloveniji.


V sklopu prenove je dobil nove prostore tudi pohištveni center Dipo in postal največji in najsodobnejši Dipo v Sloveniji. Po večmesečni prenovi so zdaj na velikih razstavnih površinah zasijali povsem novi sortimenti na vseh oddelkih.

 

Pestro dogajanje ob otvoritvi Otvoritev ob prisotnosti predstavnikovOtvoritev ob prisotnosti predstavnikov podjetja Rutar ter medijev, ki je bila 27. septembra, je bila overtura v praznovanje mega otvoritve Rutarja v Ljubljani. Vrhunec praznovanja pa je bil v nedeljo, 29. septembra, z veliko nagradno igro, kulinaričnim doživetjem z Binetom Volčičem, živo glasbo, pestrim programom in zabavo za najmlajše.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del