Quantcast
Radio1_v_zivo


Osvoji letno štipendijo v vrednosti 4.200 EUR!
Nagrajujemo | 14. 10. 2019 10:01
Veliki zmagovalec je postal MIHA MAJES, ki je v Facebook glasovanju prejel največje število glasov
Ključne besede:     Kuehne    Nagel    izziv    štipendija    nagrada
Glasuj za sliko, ki ti je najbolj všeč.

 

Osvoji letno štipendijo v vrednosti 4.200 EUR!

Zate prazen list papirja ali velika dolga stena skoraj 100 metrov dolgega hodnika predstavljata izziv in inspiracijo za kup idej? Si kreativen in imaš smisel za ustvarjanje (slikanje, grafitiranje,..)? Potem te skupaj z globalnim logističnim servisom Kuehne + Nagel vabimo, da sprejmeš izziv!


Prijavi se prek zgornje prijavnice in z malo sreče se boš v petek, 11. 10. pomeril v tekmovanju, kaj lahko ustvariš na velikem belem panoju. Izžrebali bomo tri kandidate, ki se nam bodo pridružili na zabavi pred ljubljanskim E.Leclercom na Rudniku, ki bo potekala med 16. in 18. uro. Vsakega izmed sodelujočih čaka velik bel pano in pred njim 1 ura časa, da iz tega panoja ustvari umetnino. S svojo umetniško abstrakcijo nam boš prikazal, kako prav ti vidiš logistiko prihodnosti. Boš pri tem uporabil svinčnik, čopič ali sprej? To je tvoja izbira.

Fotogalerija: Zabava pred ljubljanskim E.Leclercom na Rudniku (99 slik)

Oglejte si galerijo slik
Trije izjemni umetniki so se pomerili v slikanju na platnu


Radio 1 pa bomo v tistem popoldnevu prav tako preselili pred E.Leclerc in popoldanski program oddajali kar iz lokacije tekmovanja. Poskrbeli bomo za glasbo in dobro vzdušje, naš Miha Deželak, kot animator za vse tiste, ki boste prišli mimo in Iztok Gustinčič ter Tomaž Klepač v radijskem programu, pa bodo kar v živo spremljali, kaj se na platnih dogaja, svoje mnenje pa bodo povedali tudi mimoidoči in tisti, ki bodo pršili spodbujati tekmovalce. Vse tri izdelke bomo na koncu objavili na našem FB profilu, kjer bodo poslušalci s svojimi glasovi odločili, kateri jim je najbolj všeč.

Zmagovalec z največ glasovi bo dobil enkratno priložnost, da s svojimi poslikavami oživi stene velikega hodnika nove poslovne stavbe podjetja Kuehne + Nagel na Brniku. Za vse skupaj pa bo tudi zelo lepo nagrajen. Skupaj s Kuehne + Nagel mu podarimo kar letno štipendijo v vrednosti 4.200 EUR!

NAGRADA

1 x letna štipendija v vrednosti 4.200 EUR 
Podjetje Kuehne + Nagel group je bilo ustanovljeno leta 1890 v mestu Bremen, v Nemčiji. Ustanovila sta ga August Kuehne in Friedrich Nagel. Podjetje je skozi čas postalo eden od vodilnih svetovnih logističnih ponudnikov.
Danes ima približno 1.300 podružnic v več kot 100 državah in okoli 83.000 zaposlenih. Njihove ključne poslovne dejavnosti in tržni položaj temeljijo na zmogljivostih svetovnega razreda.


Pri pomorskem prometu je podjetje številka ena, v letalski tovorni in pogodbeni logistiki je druga na svetu, v kopnem pa je med prvimi petimi transporterji v Evropi.Njihova globalna logistična mreža, najsodobnejši IT sistemi, lastno strokovno znanje in odlične storitve za kupce dokazujejo njihovo predanost, da postanejo vodilni na trgu. Ti atributi so jih postavili v ospredje v njihovi industriji in jih spodbudili, da še naprej povečujejo obseg strank in storitev.


Trenutno slovenska podružnica šteje skoraj 200 zaposlenih in je vodilni na področju špedicije na slovenskem trgu. Vizija prihodnosti Kuehne + Nagel Slovenija je nadaljevati z razvojem matične družbe in s svojim profesionalnim odnosom do izpolnjevanja nalog, da bi še naprej ustvarjali močne in dolgotrajne povezave s strankami iz države.


Kuehne + Nagel je lansko leto dokončal gradnjo velikega logističnega parka za farmacevtsko industrijo v velikosti 38 tisoč kvadratnih metrov. Gre za največji skladiščni center za farmacevtsko industrijo podjetja Kuehne + Nagel. Skladiščni center je namenjen skladiščenju ter distribuciji končnih izdelkov in materialov za farmacevtsko industrijo po vsem svetu.

 

V okviru logističnega parka je Kuehne + Nagel bogatejši za še eno novo skladišče (cross-dock) v velikosti 4.500 kvadratnih metrov.
Več na: Kuehne - Nagel

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del