Quantcast
Radio1_v_zivo


Bivša prostituka razkrila, kako seksajo moški v teh 7 poklicih: TA USLUŽBENEC JE BOG V POSTELJI!
Ljubezen & seks | 5. 10. 2019 10:22
Samantha X pravi, da so najboljši gradbeniki in računalničarji
Ključne besede:     prostitutka    seks    poklic    služba    postelja    moški    prostitucija    elita    Samantha
Samantha X pravi, da so gradbeniki najboljši

Amanda Goff je 44-letnica, ki se je šest let ukvarjala z elitno prostitucijo in delovala pod umetniškim imenom Samantha X. V svoji seksualni ''karieri'' je spoznala kar nekaj moških in predvsem se seznanila s tem, kako seksa posamezen uslužbenec določene službe. 

Čeprav morda možje v poslovnih oblekah s kravatami za marsikatero dekle delujejo seksi in so mnenja, da so v postelji bogovi, pa je sama spoznala, da temu ni tako. 


''Najbolj me privlačijo v svojih delovnih uniformah in imajo seksi roke''


Na seznamu je izpostavila le nekaj poklicev, s katerimi je imela največ opravka v svoji karieri:1. POLICAJI  - hitri in utrujeni

Policaji so žilavi, smešni, a precej na realnih tleh. Njihov seks je večinoma hiter, saj so velikokrat utrujeni. Velikokrat so mi obljubljali, da se bodo v postelji pojavili v uniformi, pa se nikoli niso. Strah jih je bilo, da bi zaradi tega izgubili delo, ker bi onečastili uniformo.


2. ODVETNIKI - psihopatski

Vsi odvetniki, kar sem jih spoznala, so v postelji v redu, niso presežek, ampak so v redu. Ko so me zagledali, so bili zelo vznemirjeni in vzburjeni. Lepo govorijo, lepo se oblačijo, a so na trenutke precej psihopatski.3. RAČUNALNIČARJI - dobri z rokami in lepo dišijo 

To so najtežje stranke. Če iščeš moškega, ki je dober z rokami, potem moraš najti nekoga v IT industriji. Ne sprašuj jih nič o njihovem delu, ker se zna zgoditi, da bo temu posvetil več časa, kot seksu. Računalničarji so posebni, malce ''piflarski,'' ampak izredno obožujejo dolgo predigro in objemanje. Čeprav vizualno niso najbolj privlačni, izredno dobro dišijo. 


4. GRADBENIKI, ARHITEKTI - iskreni, seksi in vedo, kaj hočejo

Izredno radi se mečkajo v spalnici, saj ljubijo intimo in to da se posvetijo ženski. Mene osebno najbolj privlačijo v svojih delovnih uniformah in imajo seksi roke. So zelo iskreni in večinoma predani družini. Seksala sem večinoma s samskimi, saj niso ljudje, ki bi varali. Hitro se vzburijo, sploh, ko so videli moje golo telo. So čutni in vedo, kako ustreči ženski.5. RAČUNOVODJE - seks z njimi ni presežek

Moški, ki delajo v računovodstvu naj bi imeli dolgočasno življenje, polno stresa, preveč sedenja, številk in hočejo to začiniti s tem, da imajo dober seks. To delajo tako, da si radi privoščijo več žensk naenkrat. So prijazni, bolj skromni kot odvetniki, a z njimi seks ni presežek. 


6. ZDRAVNIKI - mislijo, da so bogovi

Oni imajo kompleks ''boga,'' oz. se počutijo, da so nekaj več. Mislijo, da se jim mora ženska klanjati, ker so pač zdravniki, a so v resnici precej ranljivi. Hitro se zaljubijo. Imajo dobre zgodbe, zato sem jih rada poslušala in znajo voditi dobro predigro - se vidi, da dobro poznajo anatomijo človeškega telesa'' pove Samantha v smehu. 


7. BANKIRJI - brez šarma 

Bankirji so v seksu precej slabi, saj predtem radi kaj popijejo, da bi se bolj sprostili. Na koncu se izkaže, da jih pijača le omrtviči in z njimi ni nič. Podobni so odvetnikom, razen, da nimajo šarma in humorja. Imajo pa precej velik ego in so velikokrat v dolgovih.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del