Quantcast
Radio1_v_zivo


Ženin šokiral nevesto in ji priznal, da LJUBI nekoga drugega! S prstom pokaže nanjo ... SVATJE OSTALI BREZ BESED
WOW | 1. 10. 2019 8:00
V svoje življenje sprejel tudi njeno hčerko in ji povedal, da mu pomeni vse
Ključne besede:     ženin    nevesta    šok    poroka    hčerka    priznanje    govor    svatje    lepo
Ženin ji je priznal nekaj, kar jo je spravilo v jok in jo ganilo

Zgodilo se je na dan poroke, v cerkvi. Ženin Jefferson je stal pred oltarjem in čakal na svojo bodočo ženo Jessico. Spominja se, kako srečen je bil, ko jo je zagledal in kako vesel je bil trenutka, ko bo končno postala njegova žena. 

''Prvi dan, ko sva se spoznala, sva začutila neko posebno vez,'' se spominjata mladoporočenca, ki svojo poroko opišeta, ko nekaj najbolj ganljivega, čustvenega in nepozabnega. Ženin je vse navzoče presenetil z govorom, ki ga ni posvetil le nevesti, temveč tudi njeni hčerki. Vsem je želel pokazati, da s poroko ne bo v svoje življenje vzel le Jessice, ampak tudi njeno hčerko in ju bo ljubil vse do konca dni.


Jefferson je več tednov vadil govor, s katerim je v jok spravil celotno cerkev

A ženin Jefferson je imel za bregom nekaj, česar ni pričakoval nihče od svatov, niti nevesta. Vedela je le, da je več tednov pripravljal nek pomemben govor, a ji ga ni nikoli, do trenutka poroke ni zaupal. Pred oltarjem ji je priznal nekaj, ob čemer so za trenutek vsi obnemeli. Nevesta ni bila pripravljena na ženinove besede in je bila čisto iz sebe. 


Nevesti je dal vedeti, da v zakon ne bo sprejel le nje, temveč tudi njeno hči

Priznal ji je, da se je zaljubil v drugo dekle, ki je v istem prostoru.
Nevesta je za trenutek obstala, potem pa se je Jefferson obrnil k njeni hčerki, 8-letni Giovanni, ki jo je imela iz prejšnjega zakona. Jefferson je zanjo pripravil poseben govor in tako deklico, kot vse svate spravil v jok.


Ženin je povedal svoji pastorki, da jo ima rad kot svojo hčerko

''Če bi Boga lahko prosil karkoli, bi ga prosil, da bi imel tebe za hčerko,'' je začel s solzami v očeh in cmokom v grlu, ko je pred njim stala Giovanna.

''Bil bi najbolj ponosen oče na svetu, če bi lahko imel tako lepo, pametno in izobraženo hčerko, kot si ti. Tudi  tebi dajem ljubezen, punčka moja. Skrbel bom zate in te vedno ščitil. Nikoli ne bom dopustil, da bi se ti kaj zgodilo,'' je zaključil in spravil v jok celotno cerkev. Deklica je od ganjenosti zajokala in ga objela ter mu namenila nekaj lepih besed tudi ona.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del