Quantcast
Radio1_v_zivo


Oče ni razlikoval dvojčkov in jima storil nekaj, kar je mamo totalno razpi*dilo: ''TI SI BOLAN, RABIŠ POMOČ!''
LOL | 27. 9. 2019 8:40
Njuni rokici je označil z markerji in ju tako lažje ločeval
Ključne besede:     dvojčki    rokice    marker    označitev    oče    ločevanje    smešno    bolno    mama    hormoni    otrok
Novopečena mamica je znorela, ko je videla, kaj počne njen mož z dvojčki in to le zato, da bi ju ločil med seboj. Zgodbo je zaupal na forumu in povprašal ljudi za mnenje, če je to, kar počne res tako hudo narobe, da je žena na robu živčnega zloma ali se jim zdi zabavno. 

Moja žena je hotela, da sta dvojčka vedno oblečena enako in nikoli nisem zastopil, zakaj, ker ju potem nisem ločil. Ko sem ju zamenjal in poklical z napačnim imenom, pa je totalno znorela. Rekla mi je, da naj več časa preživim z njima in bom zagotovo vedel, kateri je kateri. Seveda to ni bilo možno, saj sem imel službo ...

Dovolj sem imel tega, da se vedno znova prepirava o tem, ker ju ne ločim. In odločil sem se, da si situacijo olajšam. Vsakega od niju sem označil z markerjem. Enega na levi rokici, drugega na desni. Tako sem ju ločil in točno vedel, kateri je kateri. Žena je bila navdušena, ko je videla, da sem bolj pozoren in sem se končno bolj posvetil očetovski vlogi. 


Rokice jima je označil z markerji, da bi ju lažje ločil

Ampak veselje ni trajalo dolgo, saj je kmalu ugotovila, kaj sem storil in je bil prepir še večji. Rekla mi je, da rabim pomoč in psihiatra. Nisem ji zameril, ker vem, da je še pod vplivom hormonov in jo vsaka situacija hitro vrže iz tira, je občutljiva ter jo nekako zastopim. Mislil sem, da jo bo to nasmejalo, pa sem brcnil v temo.

Kaj menite, sem res pretiraval ali se vam zdi smešno?

Za mnenje je povprašal ljudi na forumu, saj ga je zanimalo, če je res tako narobe, kar je storil ali žena enostavno pretirava. Oglasili so se mu očetje, ki imajo dvojčke in ga potolažili, da je sicer ideja iznajdljiva, ampak bo treba pač najti kompromis z ženo. Moški odgovarjajo:

''Namesto, da jih označuješ z markerjem, poskušaj najti drug način. Mamica je še pod vplivi hormonov in jo očitno to zelo moti. Poskusita z različnimi nogavicami ali kakšno etiketo na majicah ...''

''Ko bosta otroka zrasla, ju boš ločil ... Imel sem enake težave! Do takrat pa poskušaj biti čimbolj tiho''.

''Ojoj, ne igraj se z žensko, ki je pod vplivi hormonov! Moja mi je enkrat zamerila, ker sem hčerko oblekel v dres in jo samo slikal ... Jokala je tri dni, da jo zlorabljam za svoje namene''.