Quantcast
Radio1_v_zivo


Umrla zaradi maminega odziva na njeno Facebook objavo: ''Zmotila sem se, hči pa je vzela preveč resno''
Žalostno | 26. 9. 2019 8:24
Mama ji je namesto ''všečka'' stisnila jezni emotikon in jo vznemirila
Ključne besede:     smrt    Facebook    objava    emoji    emotikon    jezen    všeček    mama    zastoj    srce
33-letnica je imela težave s psiho in bila anksiozna

Shabina Miah (33) iz Velike Britanije je umrla zaradi zastoja srca potem, ko se je skregala s svojo mamo. 

Zgodilo se je, ko je Shabina na Facebook naložila video iz prejšnjega večera, ko se je zabavala v klubu. Kaj hitro pa je doživela razočaranje, ko je videla, da je njena mama Angela stisnila jezni emotikon. Mislila je, da je mama jezna nanjo in ji ni prav, ker se je zabvala. V resnici pa je mama hotela stisniti le ''všeček,'' a je šlo očitno nekaj narobe in je njen Ipad malce ''ponorel''.

Namesto všečkov se ji je čez ekran pojavilo nešteto jeznih emotikonov, kar je 33-letnico popolnoma vznemirilo. Takoj je zablokirala mamo in se ji ni hotela oglaševati na telefon.

''Mojemu Ipadu se včasih kar malo zmeša! Ravno se je posodabljal, saj je delal zelo počasi. Ko sem videla, da je hčerka naložila video iz kluba, sem hotela stisniti všeček, a ni prijel. Nato sem poskusila še enkrat, pa še enkrat ... in ponesreči stinsnila jezni emotikon. Kar naenkrat pa sem ji ponesreči poslala preko 100 jeznih emotikonov, ki jih je hči vzela narobe,'' pove mama, ki še danes ne dojame, kaj se je zgodilo.


Shabina je mislila, da je mama jezna nanjo

Ko jo je mama obiskala v njenem stanovanju, da bi ji pojasnila zadevo, sta se zaradi tega močno sprli. Nekaj ur kasneje, pa je 33-letnica nesrečno preminila. Le dan kasneje jo je našla mama, ki jo je zopet obiskala, da bi videla, če se je že pomirila. Našla jo je mrtvo v postelji. Umrla je zaradi zastoja srca, pred tem pa se je predozirala z inzulinom. 

Shabnina je namreč imela težave z anksioznostjo, obdukcija pa je pokazala tudi, da je konzumirala kokain.

Kar nekaj težav, pa naj bi dekle imelo s svojim bivšim fantom, kar jo je posledično še bolj spravljajo v depresijo. Njeno psihično stanje je bilo v zelo slabem stanju že kar nekaj časa in se je tudi zdravila. Mama Angela je v šoku in še danes ne more verjeti, da se je to res zgodilo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del