Quantcast
Radio1_v_zivo


Poznaš čokoladice Bajadera? Dobro poglej škatlo in izvedel boš, kaj želi z njo narediti Hrvatica - BIZARNO!
LOL | 24. 9. 2019 9:18
Škatlo želi prodati za 5 kun, saj je lepo ohranjena in nič poškodovana
Ključne besede:     škatla    bajadera    hrvatica    prodaja    splet    oglas    čokolada
Slika je simbolična

Na hrvaški spletni strani oglasov ''Moje krpice,'' kjer dekleta prodajajo svoje rabljene stvari, kot so obleke, čevlji, torbice in podobno, se je pojavil zanimiv oglas. Neka ženska se je odločila, da proda prazno škatlo Bajadere in morda celo nekaj zasluži ... celih 5 kun (kar nanese točno 0,68 centa). 

Bajadero sem dobila za darilo in sem jo pojedla. Zdaj mi je ostala ta prazna škatla (za 100 g čokolade). Žal mi je, da bi jo zavrgla, ker se jo lahko še uporabi za shranjevanje malih stvari ali se jo ponovno napolni s čokoladicami. Nič ni obrabljena in ni poškodovana. 

Prevzem možen le v Zagrebu, ne pošiljam po pošti.
Po oglasu sodeč je videti, da je prodajalka izredno ekološko ozaveščena in ne želi, da s tem kartonom onesnažuje okolje, če pa je lahko še uporaben in nekomu pride prav.

''Videla sem že, da ljudje prodajajo škatle od priznanih znamk, kot so Gucci, Chanel in podobno ... ampak škatla Bajadere pa zmaga!'' je zapisala neka ženska, ki jo je oglas pošteno nasmejal.

Oglas so umaknili s spleta. Vprašanje je le, če zato, ker je morda lažen ali pa je prodajalki zares uspelo prodati škatlo.