Quantcast
Radio1_v_zivo


"TO mi je storila PRIJATELJICA! Vedela je, kako zelo mi je všeč, a je to ni ustavilo! Kaj naj storim?"
Viralno | 24. 9. 2019 1:33
Dve prijateljici in ena poročna obleka
Ključne besede:     poroka    obleka    prijateljica    težave    nevesta    Reddit
Kaj bi storila ti na njenem mestu? (Slika je simbolična.)

Priprave na poroko so za žensko ponavadi zelo stresne, saj si vsaka nevesta želi, da bi bilo na poročni dan vse tako, kot si je zamislila. Zato ni prav nič zabavno, ko stvari ne gredo po načrtih. To se je zgodilo uporabnici Reddita, ki jo je razjezila njena dobra prijateljica. Preberi njen zapis in pod objavo na Facebooku Radia 1 zapiši, kaj bi v takšnem primeru storila ti.



"Imam prijateljico, ki se bo poročila nekaj mesecev pred mano. Nekega dne sva bili na pijači in se pogovarjali o pripravah na poroko, torti, fotografih, beseda pa je na koncu nanesla seveda tudi na poročno obleko.
Na telefonu sem imela fotko poročne obleke, ki sem jo nameravala kupiti naslednji teden, ko bi dobila finančni priliv. Obleke nisem rezervirala, kar je se izkazalo za veliko napako. Povedala sem ji, da je to moja sanjska obleka in točno takšna, o kateri sem sanjarila, ko sem bila še majhna deklica. 
Čez dva dni dobim sporočilo od prijateljice in fotografijo sebe v tisti obleki, ki sem jo nameravala kupiti. Vedela je, da je to moja sanjska obleka, a jo je kljub temu kupila. Drznila se me je celo prositi, če bi lahko kupila drugo obleko, da ne bi imel enaki.

 


Tako sem jezna, sploh ne vem, kaj naj storim. Ta obleka je bila zame sanjska in si ne predstavljam, da bi nosila katero drugo. Kaj naj naredim? Probala sem številne druge obleke, a nobena mi ne stoji kot prav ta. Če kupim to, bodo vsi rekli, da ponavljam za svojo prijateljico, ker se bo poročila pred mano, ali še huje - da mi jo je posodila in sva nosili isto obleko!"

 

Njeno objavo so komentirale številne uporabnice Reddita, ki so ji predvsem svetovale naj se nikar ne obremenjuje s tem in kupi obleko, sploh ker ji je bila tako všeč in ji druge ne stojijo na takšen način, kot prav ta njena sanjska obleka.

So se pa številne tudi spotaknile ob dejanje njene prijateljice.

"To zame ni prava prijateljica. Kot da bi mi speljala fanta, ki mi je všeč."
"Kupi obleko, znebi se prijateljice."
"Če bi to storila meni, ne bi prišla na njeno poroko."

Kaj meniš ti?

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del