Quantcast
Radio1_v_zivo


ROBERT je svoji ženi NAROČIL sendvič in zgroženo UGOTOVIL, kaj so napisali na EMBALAŽO!
Viralno | 24. 9. 2019 3:28
Vrnil se je v restavracijo in zahteval pojasnilo
Ključne besede:     sendvič    mož    žena    žaljivka    blt    naročilo    neverjetno    pritožba    restavracija    napis    bitch
Naročil je sendvič za ženo in nanj so zapisali žaljivko!

 

Če naročiš kavo v eni izmed kavarn Starbucks, potem na tvoje naročilo zapišejo tvoje ime in to je skozi leta postalo zelo popularno. Vse namreč zanima, kako bo v določeni državi zaposlena oseba tvoje ime zapisala na lonček. Ampak, si že kdaj doživel, da bi tam pristalo nekaj zelo neprimernega, mogoče celo žaljivega?


Napis na sendviču ju je zmotil!

To se je zgodilo Robertu Wilsonu Barnesu, ki je zase in za svojo ženo naročil sendvič. Prejel ju je v vrečki, se odpravil iz trgovine do avta, kjer ga je čakala žena, ko pa je ta iz vrečke vzela sendvič je ugotovila, da so nanj napisali »BITCH«, kar pomeni 'prasica'. Seveda se je počutila užaljeno in moški se je takoj odpravil nazaj v trgovino in zahteval pojasnilo. Odpravil se je do menedžerja in povedal, da mu ni jasno, zakaj so to napisali na ženin sendvič. »Jezen sem bil, že tako sva imela precej slab dan in potem še tole. Niti malo nisem razmišljal, samo odvihral sem nazaj v restavracijo, do glavnega in zahteval pojasnila. Potem, ko sem jih dobil, pa bi se najraje udrl v zemljo!«Robert in njegova žena, ki je prejela "nesramno" sporočilo na sendviču!

Razložili so mu namreč, da napis na sendviču pomeni, da je njegova žena naročila BLT sendvič s sirom. BLT je zelo priljubljen sendvič v ZDA, v katerem dobiš med dvema rezinama kruha še hrustljavo slanino, liste solate ter paradižnik, vse skupaj pa popestri še majoneza. Sir je mišljen kot dodatek. Prav zato je na sendviču Robertove žene pisalo »bltch«, vse skupaj pa dejansko izpade kot žaljivka, če ne poznaš ravno pravil pisanja restavracije. Robert je nerodno situacijo opisal na Facebooku in očitno je bila ljudem všeč, saj je prejela že več kot sto tisoč všečkov. Bi se ti pritožil zaradi takšne stvari?

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del