Quantcast
Radio1_v_zivo


Obula je nove čevlje in šele naslednji dan odkrila ŠOKANTEN DETAJL: "Bolečina je bila neznosna!"
LOL | 20. 9. 2019 3:16
Ko ugotoviš, da si celo noč napačno nosil nove čevlje
Ključne besede:     čevlji    Ayleigh McGhee    napaka
Celo noč je preplesala v čevljih, ki jih je obula na napačne noge.

Ayleigh McGhee se je s prijateljicami podala v nočni klub, kamor je oblekla seksi oblekico in obula povsem nove čevlje, ki jih je kupila nekaj dni nazaj.

Že po nekaj minutah hoje pa je Ayleigh ugotovila, da jo novi čevlji z vrtoglavo peto res močno tiščijo in hitro so ji začela zatekati stopala. Bolečina se je nevzdržno širila, a Ayleigh se je zaradi svoje trme, kot pravi sama, odločila, da vseeno stisne zobe in žura s svojimi prijateljicami. "Bolečina je bila nevzdržna, a mi je bilo pomembneje, da se zabavam s prijateljicami. Včasih moraš malo potrpeti."


Naslednji dan pa neverjetno odkritje. Ko je pregledovala fotografije prejšnjega večera in teh so imela dekleta res veliko, je opazila detajl, ob katerem se je prijela za glavo. Ves čas je imela narobe obute čevlje! Levi čevelj je bil na desni nogi, desni pa na levi!

 


Kako je to sploh mogoče, si verjetno mislite. A je povsem verjetno. Čeveljci s trakci in vrtoglavo peto so pogosto narejeni tako, da je res težko določiti, kateri gre na katero nogo in točno to se je zgodilo Ayleigh.


Kljub temu, da se je svoji napaki močno nasmejala in jo je bilo zaradi nje tudi sram, je odkritje zaupala svoji prijateljici, ta pa je vse skupaj objavila na Twitterju, ki se je incidentu s čevlji zelo nasmejal.

 Če pogledamo od bližje, se na fotografiji vidi, da ji prste na nogah zaradi napačne postavitve na nogah, močno poriva navzven, a to Ayleigh ni zmotilo, mislila je pač, da gre za takšen model.


Hudomušnih komentarjev na njen račun je bilo veliko, najbolj pa izstopa ta:

"No, to je razlika med moškimi in ženskami. Moški nikdar ne bi šel žurat v nečem, kar bi ga tiščalo ali na kakršen koli način zmotilo občutek udobja. Ženska pa bi storila prav to. Za lepoto je očitno res treba trpeti!"

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del