Quantcast
Radio1_v_zivo


RADIO 1 IN PETROL PLAČATA TVOJ ŠTROM
Nagrajujemo | 20. 9. 2019 18:00
Sodeluj in zadeni plačilo elektrike ali električni skiro
Ključne besede:     Petrol    elektrika    električni skiro

Preko spodnje prijavnice se prijavi v nagradno igro, ki jo organizira Radio 1 (Infonet Media d.d., Stegne 11b, 1000 Ljubljana; v nadaljevanju: organizator nagradne igre) v sodelovanju s Petrolom, ki bo za udeležence nagradne igre pripravil predstavitev akcije »Priključi se na vedno ugoden Petrolov »štrom« in Zemeljski plin 2019«:

 

Si predstavljaš, kako lepo bi bilo življenje brez položnic? Na Radiu 1 v tem tednu poskrbimo za vsaj en del tvojih mesečnih obveznosti in vsak dan plačujemo položnice za elektriko, po domače štrom! Sporoči nam trenutnega dobavitelja in znesek položnice za štrom in morda ti položnico, skupaj s Petrolovim štromom, že jutri plačamo mi.

 

Petrolov štrom je prava izbira za cenovno ugodnejšo elektriko za vedno. In še več: zamenjava dobavitelja električne energije je povsem enostavna, saj poteka vse preko spleta www.petrol.si/strom. Petrolov štrom poskrbi za zamenjavo dobavitelja brez menjave števca ali prekinitve elektrike, tako da tega sploh ne boš opazil. No, edina sprememba bo cenejša položnica za elektriko.


Na Petrolov štrom pa gre ta trenutek tudi najbolj zaželeno in popularno prevozno sredstvo v Sloveniji - električni skiro! In jutranja ekipa z Denisom na čelu ima zate še posebno presenečenje: ob koncu akcije, med vsemi, ki nam boste sporočili trenutnega dobavitelja in znesek svojega računa za elektriko, izžrebamo še srečneža, ki se bo naokoli že kmalu vozil z novim električnim skirojem.

 

 

Priključite se na “štrom”

 

Priključite se na vedno ugoden Petrolov štrom in za elektriko plačujete manj. Ob sklenitvi pogodbe bo vaša cena električne energije za šest mesecev 10 % nižja od Petrolovega rednega cenika, ob preklopu pa boste prejeli še 10 € dobrodošlice za naslednji nakup na bencinskem servisu Petrol. Tudi po prvem letu ne bodo pozabili na vas. Po izteku akcijske ponudbe lahko namreč člani Petrol kluba svoj račun za elektriko kadarkoli znižate z unovčenjem Zlatih točk, zbranih s točenjem goriva in plačilom računov za elektriko!

 

Kliknite na www.petrol.si/strom, kjer si lahko izračunate svoj prihranek in v 3 preprostih korakih zamenjate dobavitelja elektrike. Priključite se na Petrolov “štrom”, se splača!

 

Pravila za sodelovanje (PDF)

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del