Quantcast
Radio1_v_zivo


''Imela sem 105 kg in hotela pustiti sanjsko službo!'' Dobila motivacijo, odvrgla oblačila in svetu pokazala spremembo!
WOW | 19. 9. 2019 3:03
Pretekla maraton, začela zdravo jesti in telovaditi ... Rezultat je neverjeten!
Ključne besede:     kilogrami    DJ    hujšanje    neprepoznavna    služba    motivacija    telovadba
Shujšala več kot 50 kilogramov in popolnoma spremenila svoj življenjski slog

Bonnie Stainer je štiri leta nazaj imela 105 kilogramov in če bi ji kdo takrat rekel, da bo postala model, bi se temu nasmejala do solz. Mama dveh deklic pa je očitno le našla voljo in pogum, da iz sebe naredi nekaj ter se prijela v roke. Svojo postavo je izklesala do potankosti, spremenila svoj zunanji videz, začela nositi bolj zapeljiva oblačila in navdušila. Ko danes ljudem pokaže svoje stare slike, zelo težko verjamejo, da je na njih res ona. 


Z izgubo kilogramov si je povrnila samozavest, odprla pa so se ji tudi vrata v svet manekenstva (Foto: Instagram)

Bonnie je delala kot DJ-ka in v tem neznansko uživala, a je zaradi nabiranja kilogramov počasi začela izgubljati samozavest in voljo. Začela je razmišljati, da bi pustila to delo in se zaposlila v supermarketu kot trgovka. Vedela je, da je to ne bo osrečevalo in je potrebovala motivacijo, da naredi spremembo. 

Leta 2017 se je prijavila na londonski maraton, katerega je bil namen, da zberejo sredstva za obolele za rakom. To ji je dalo moč, da naredi nekaj koristnega za njih in hkrati za svoje zdravje. 


Obožuje svoje delo DJ-ke in ponosna je na svoje dosežke (Foto: Instagram)

Že s pripravami na maraton je izgubila več kot 20 kilogramov in dobila dodaten zagon, da gre še dlje. Začela je zdravo jesti in telovaditi 6 x na teden. Svojo težo je v nekaj mesecih dobesedno prepolovila in dosegla 54 kilogramov. Kasneje se je zredila za 3 kilograme in svojo postavo preoblikovala do te mere, da ji marsikdo zavida ter ne verjame, da je nekoč imela preko 100 kilogramov.


Postala je popolnoma neprepoznavna in dokazala, da se da z močno voljo doseči marsikaj (Foto: Instagram)

''Telovadim 6 x na teden in poskušam najti vsaj en dan, da se spočijem. Vedno sem aktivna in če drugega ne, tečem za otroki. Včasih vstanem že ob 6 zjutraj in takoj začnem z intenzivno telovadbo. Svoj čas posvečam fitnesu, dvigovanju težkih uteži, rada pa tudi tečem jaham konje''.


(Foto: Instagram)

''S tem, ko sem shujšala so se moji cilji spremenili. Želim nadaljevati kot DJ-ka in se ukvarjati z manekenstvom. Sem na dobri poti in vem, da mi bo uspelo,'' pove zadovoljna Bonnie.


(Foto: Instagram)

Če bi prej vedela, da ji bo skrb za lastno telo prineslo toliko pozitivnih sprememb, bi ukrepala že mnogo prej. A bolje pozno kot nikoli.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del