Quantcast
Radio1_v_zivo


RADIO 1 - VELIKA TURNEJA PO SLOVENIJI: PRIPELJALI SMO SE DO KONCA! Zadnji dan turneje smo zaključili v Kamniku, kjer je Miha končno dočakal svoj KIP!
Nagrajujemo | 4. 10. 2019 19:05
Avtobus Radia 1 na zadnjem postanku - V KAMNIKU!
Ključne besede:     velika turneja    Avtobus Radia 1    Slovenija    Tuš
Deželak je v Kamniku danes dobil svoj kip!

Si predstavljaš, da Radio 1, Denis Avdić, pa Miha Deželak, Jana Morelj, Anja Ramšak, Iztok Gustičič, Tomaž Klepač in vsi ostali junaki, ki jih poslušaš vsak dan, pridejo prav v tvoj kraj? In da za spremembo z njimi kar v živo poklepetaš, ali pa pokukaš v zakulisje čisto pravega radijskega studia in spoznaš, kako nastaja radijski program?
 
Edinstveno doživetje se ti obeta že prav kmalu. Radio 1, začeli smo novo VELIKO turnejo po Sloveniji. Na pot smo se tokrat odpravlli skupaj s trgovinami TUŠ, ki letos praznujejo svojo 30-letnico in vam nudijo vse najljubše blagovne znamke po jubilejnih cenah. To pa še ni vse, skupaj s TUŠem pripravljamo tudi veliko nagradno igro, zato nas obiščite in se potegujte za eno izmed letnih zalog najljubših blagovnih znamk. Z nami bodo tudi CFC Sports, ki se pripravljajo na veliki borilno – športni glasbeni dogodek, na katerem se bo za naslov diamante prvakinje borila naša šampionka, Ema Kozin.
 
Avtobus Radia 1 se bo na tokratni turneji ustavili v kar 10 mestih po Sloveniji. In poskrbeli bomo, da bo v vsakem mestu na dan obiska to glavna tema pogovorov v lokalih in med sosedi :)


2. TEDEN: Celje - Novo mesto - Ljubljana - Nova Gorica - V petek gremo v kraj, ki ga bodo izbrali poslušalci 

KAMNIK (4.10.) - In prišel je še zadnji dan turneje: Poslušalci ste izbrali, da se ustavimo še v Kamniku. In smo se. Anja je še vedno bolna, zato so v studiu na Avtobusu Radia 1 na ta zadnji dan samo trije prijatelji. 

EKSKLUZIVNO!


V Kamniku je bil  tudi kulturni dogodek desetletja. Javnosti je bil namreč svečano predstavljen KIP enega in edinega, Mihe Deželaka! Tudi Miha ga je videl prvič!
Celotno dogajanje smo LIVE streamali preko našega Facebooku. Klikni na spodnjo povezavo in si oglej razkritje ter ime velikega umetnika, ki je ustvaril Deželakov kip. 

Fotogalerija: Miha Deželak v Kamniku dobil svoj KIP! (15 slik)

Oglejte si galerijo slik
Ljudem se je zahvalil za podporo
V studiu je postala gneča, ko so prišli tudi reševalni psi!


Fotogalerija: DAN #10: Kamnik (10 slik)

Oglejte si galerijo slik
Kar veliko ljudi se je zbralov Kamniku!NOVA GORICA (3.10.) - Na predzadnji dan turneje smo v Novi Gorici. Ekipa Denis Avdić Showa je dan začela brez Anje, ki jo je žal ujela bolezen. Kot prvi gost je ekipo obiskal diplomirani zborovodja, bigbanovec in glasbenik Gianni Rijavec.

Fotogalerija: DAN #9: NOVA GORICA (10 slik)

Oglejte si galerijo slik
Waaaaaa torta!!!
LJUBLJANA (2.10.) - Na sredino jutro se je ekipa Denis Avdić Showa pripeljala pred TUŠ center v BTC. Prvi obiskovalec je prišel že pred 6. uro zjutraj in jim prinesel zajtrk - škatlo polno rogljičkov.


Obiskala sta nas najboljša boksarka Ema Kozin in boksar Andrej Bakovič. Ekipi sta prinesla majice.

Pri nas pa sta se ustavila tudi igralca Lado Bizovičar in Marko Miladinović iz filma Košarkar naj bo 2!Malce po 7. uri pa nas je obiskal srebrni 23-letni odbojkar Jan Kozamernik. V studio je prinesel pokazati tudi srebrno kolajno, ki pa jo je okoli vratu ponosno nosila Jana.

Fotogalerija: DAN #8: BTC LJUBLJANA (33 slik)

Oglejte si galerijo slik
Poslušalec poklepetal s Tomažem, brez težav ;)
NOVO MESTO (1.10.) - Že zjutraj se je pred Avtobusom Radia 1 v Novem mestu nabralo kar nekaj radovednih obrazov, ki so nas prišli pozdraviti. Jutro je bilo obsijano s soncem in kot nalašč za druženje pred busom. Pili smo kavo, se sladkali z rogljički, obiskala pa sta nas tudi košarkarja iz Košarkarskega kluba Krka. Ni manjkalo niti dobre glasbe. Postregli so nam jo rockerji iz skupine Lamberjack. Prisluhni njihovi izvedbi pesmi Čebelar.

Fotogalerija: DAN #7: NOVO MESTO (32 slik)

Oglejte si galerijo slik
Denis, Jana, Anja in Miha s košarkarji


CELJE (30.9.) - Ponedeljek smo začeli v Celju in lahko rečemo, da je bil to eden najbolj čustvenih dni. Obiskala nas je Ana, mamica malega Krisa, ki smo mu v imenu Radia 1 poklonili 5.000 evrov za zdravljenje, nato pa še izvedeli, da je Slovenija izbrala dovolj ter dečku omogočila zdravljenje. Obiskala nas je tudi Alya in nas prebudila s pesmijo Dobro jutro, življenje. Prišla pa je tudi vizažistka Andrejka Lesjak, ki je naličila Jano in Anjo.

Fotogalerija: Dan #6: CELJE (50 slik)

Oglejte si galerijo slik
KinGa z dvema CFC fighter-jema - Nejc Plavec in Nejc Preložnik


Navsezgodaj zjutraj pa je ekipa presenetila poslušalko Natalijo (klikni tukaj)!  Njen partner ji je pripravil presenečenje, ki ga zagotovo ne bo pozabila nikoli. Danes namreč praznuje 40. rojstni dan in jo je za darilo pripeljal kar na Tourbus ter ji za zajtrk serviral jutranjo ekipo Denis Avdić Showa! Verjamemo, da jo bo ta zajtrk nasitil bolj kot torta.Potem pa nas je obiskala tudi pevka Alya, ki nas je na noge dvignila s pesmijo Dobro jutro, življenje!Vizažistka Andrejka Lesjak je poskrbela za svež in sijoč videz voditeljic

V Celju nas je na Avtobusu Radia 1 obiskala tudi vizažistka iz Ilirije, Andrejka Lesjak. V Tuševi drogeriji je našla en kup ličil, s katerimi je osvežila obraz Anji in Jani, da takole sijeta ne prelep sončni ponedeljek. 

Anja in Jana sta pred začetkom drugega tedna turneje, ki se je začela v Celju, prispeli v hotel Evropa v Celju. Večer sta preživeli sami, saj je bil Miha Deželak še vedno v Parizu, medtem pa je Denis ostal v Ljubljani, kjer je v živo vodil oddajo Znan obraz ima svoj glas!


Anja Ramšak in Jana Morelj sta kot kraljici pozirali na recepciji hotela EVROPA v Celju!


1. TEDEN smo zaključili uspešno! Začeli smo v Kranju, v torek nadaljevali v Radljah ob Dravi, v sredo smo se zapeljali do Črnomlja, v četrtek smo se zabavali v Kopru, skok v vikend in tako zaključek tedna pa smo končali v Murski Soboti. 

V Murski Soboti je bilo zjutraj pestro do konca! Poglej si video, kako je ekipa presenetila Deželaka s tem, ko mu je sporočila, da gre na ogled odbojkarske tekme v Pariz in ga spravila v jok. Klikni TUKAJ!

 
Z vami bodo v živo voditelji Denis Avdić Showa, vsako jutro med 5.00 in 10.00 in voditelja KinG popoldneva med 16.00 in 19.00.

Deželak - Košnja trave

Fotogalerija: Dan #5: MURSKA SOBOTA (46 slik)

Oglejte si galerijo slik
Murska Sobota, hvalaaa, da ste prišli!


Fotogalerija: Dan #4: KOPER (21 slik)

Oglejte si galerijo slik
Ekipa nasmejana do ušes


Fotogalerija: Dan #3 ČRNOMELJ (39 slik)

Oglejte si galerijo slik
Kakšen caaaaaaar sem!


Fotogalerija: Dan #2: RADLJE OB DRAVI (10 slik)

Oglejte si galerijo slik
KinGa z oboževalko


Fotogalerija: Dan #1: PLANET TUŠ KRANJ (12 slik)

Oglejte si galerijo slik
Nasmejana Jana Morelj

 

Kje se bomo še ustavili?

 

 

LOKACIJE TOURBUS 2019
 
 

Ponedeljek, 23.9.

Kranj

Planet TUŠ Kranj

Cesta Jaka Platiše 18

4000 Kranj

 

Torek, 24.9.

Radlje ob Dravi

Mariborska cesta 7

2360 Radlje ob Dravi

 

Sreda, 25.9.

Črnomelj

Ulica Staneta Rozmana 2

8340 Črnomelj

 

Četrtek, 26.9.

Koper

Planet Koper

Ankaranska cesta 2

6000 Koper

 

Petek, 27.9.

Murska Sobota

Kocljeva ulica 5

9000 Murska Sobota

 

>>>>>>>>>>>>>>> 

 

Ponedeljek, 30.9.

Celje

Planet TUŠ Celje

Mariborska cesta 128

3000 Celje

 

Torek, 1.10.

Novo mesto

Planet TUŠ Novo mesto

Topliška cesta 2

8000 Novo mesto

 

Sreda, 2.10.

Ljubljana

TUŠ center BTC

Bratislavska cesta 9

1000 Ljubljana

 

Četrtek, 3.10.

Nova Gorica

Kidričeva ulica 11

5000 Nova Gorica

 

Petek, 4.10.

Kraj, ki ga boste izbrali poslušalci

 

 

 

Se še spomnite, ko ste prvič obiskali trgovino Tuš? Časi se spreminjajo, dobre stvari pa ostajajo z nami. Ker letos v Tušu praznujejo svojo 30-letnico vam nudijo vse jubilejne blagovne znamke po jubilejnih cenah.

 

Jurij Zrnec v Tušu še vedno najde svoje najljubše izdelke

 

V okviru njihove aktivnosti se v Tušu ponovno zazrejo v za njih prelomno leto 1989, ko so odprli svojo prvo trgovino, ter kupcem namignejo, da so vse njihove najljubše blagovne znamke v trgovinah Tuš na voljo že 30 let. Nekoliko retro in hkrati nostalgična komunikacija se seveda ponovno vrti okoli enega in edinega Jurija Zrneca, ki se v kampanji tokrat druži s svojo 30 let mlajšo različico.

Za okusne hranljive dobrote je poskrbel TUŠ

Pridružite se mu pri obujanju preteklosti, jubilejni izdelki že na Tuševih policah!

 

Več na www.tus.si

 

 

CFC

 


 

Peti CFC je borilno-športni glasbeni dogodek, ki bo potekal v nedeljo 6.10.2019 v Areni Stožice, v Ljubljani.
V športnem delu bo potekalo 14 borb, v pro-boksu, MMA-ju in K1. Vrhunec večera bo borba mlade slovenske šampionke, komaj 20 letne svetovne senzacije Eme Kozin. Ema se bo za naslov diamantne prvakinje po verziji WBC pomerila z legendarno švedsko boksarko Mario Linberg.
Borilne dogodke bodo   povezovali nastopi slovenskih glasbenih skupin. V prvem delu bodo nastopili John F. Doe in Seven Days In May, vrhunec glasbenega večera pa bo nastop slovenskih glasbenih legend: Tomi Meglič (Siddharta), Šank Rock, Tabu, Sausages, in ostala presenečenja.

 
Karte so na voljo:
 
  • Eventim.si,
  • Petrol,
  • OMV,
  • Pošta Slovenije in vseh drugih prodajnih mestih Eventim.si.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del