Quantcast
Radio1_v_zivo


Mami poslala sliko iz fitnesa, nekaj ur po tem, ko je storila KRUTO DEJANJE: ''Moj trebuh je nazaj!'' je zapisala
Žalostno | 7. 9. 2019 3:58
Rodila deklico, jo takoj po rojstvu ubila in zakopala na vrtu
Ključne besede:     navijačica    sodišče    zapor    vrt    otrok    truplo    zakop    trebuh    dekle    uboj
Rodila deklico, jo ubila in zakopala na dvorišču

Brooke Skylar Richardson (20) je obtožena, da je svojega otroka takoj po rojstvu ubila in truplo zakopala na domačem vrtu. Rodila je zdravo deklico, ki pa jo je domnevno s kamnom udarila po glavi, jo celo pretepla in se nato znebila vseh dokazov.


Rodila deklico, jo domnevno ubila s kamnom in zakopala na vrtu

Vse se je začelo, ko je avgusta 2016 nenačrtovano zanosila


Richardsonova je obtožena, da naj bi meseca maja 2017, potiho rodila na tleh domače kopalnice medtem, ko je njena družina spala. Na sodišču je sebi v bran povedala, da se je deklica, ki jo je poimenovala Annabelle rodila čisto bleda in ni dihala. Zaradi tega je postala panična in se je odločila, da jo pokoplje na dvorišču.


Nekaj ur po rojstvu in umoru odšla v fitnes ter mami poslala sporočilo

Po tem, ko je deklico ubila, je čez nekaj ur odšla v fitnes in naredila selfie v ogledalu. Fotografijo je poslala svoji mami in v sporočilu brez sramu zapisala:
''Povsem brez besed sem, kako sem srečna. Dobesedno navdušena sem, da bom lahko za večerjo oblekla nekaj luštnega. Juhu, moj trebuh je nazaj in izkoristila bom to priložnost, da bo vse skupaj izgledalo neverjetno.''


Pravi, da ni kriva in je rodila mrtvo deklico ter jo želela le pokopati

Za njeno kruto dejanje se morda ne bi izvedelo še dolgo, a je potem, ko je že rodila, zopet obiskala ginekologa, da bi ga prosila za kontracepcijske tablete. Ko jo je ta vprašal, kako je potekala nosečnost, pa mu je vse priznala. 


Brooke naj bi celo živela v prepričanju, da jo do rojstva ločijo še meseci, nato pa naj bi 11 dni po tem, ko je izvedela, da je noseča, rodila. Preplašena in panična ni vedela, kaj naj naredi in jo je preprosto pokopala. Ko je tožilstvo vprašalo mamo, če je kaj sumila, je dejala, da se ji niti sanjalo ni, da je hčerka noseča. 


Nekoč uspešna navijačica je odšla na maturantski ples že noseča, a domači niso ničesar opazili

Takrat komaj 17-letna Brooke je bila ravno v času, ko bi morala iti študirati in si otroka ni želela. Bila je tudi uspešna navijačica in nikakor ni sanjala o tem, da bi postala mama. Trebuh je celo tako dobro skrivala, da ga ni bilo opaziti niti na dan, ko je nosila maturantsko obleko. 


Kaj je dekle pripeljalo do tega krutega dejanja?

Na sojenju je pričal tudi 21-letni Trey Johnson, ki je priznal, da je oče otroka, a glede njenih naklepov ni vedel ničesar. Z Brooke naj bi imela spolne odnose 2-krat v mesecu avgustu 2016, enkrat brez zaščite, takrat je zanosila.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del