Quantcast
Radio1_v_zivo


2-letnik ''izginil'' z družinskega fotografiranja: Starša stekla za njim, pa je bilo prepozno!
Srčkano (cute) | 3. 9. 2019 3:39
Naveličal se je fotografiranja, pa je skočil v ribnik
Ključne besede:     deček    družina    ribnik    voda    plavanje    blato    smeh    otrok    deček    fotografiranje
Družinsko fotografiranje je bilo na koncu blatno in mokro

Zakonca Matt in Haleigh Mizzles sta želela imeti prelepe družinske fotografije in sta v ta namen najela profesionalno fotografinjo. Našla sta prelepo lokacijo ob ribniku, se lepo oblekla, uredila svoje tri otroke in bil je čas za poziranje. A ni vse potekalo tako, kot so si zamislili. Najstarejši sin, 2-letni Lincoln je bil ves čas nemiren in si je dan popestril po svoje.


Foto: Jasmine Tamlin 

''Delo z otroki zna biti precej naporno in rabiš kar nekaj potrpljenja, da nastanejo lepe slike,'' pove fotografinja in nadaljuje: ''In pri tej družini sem morala imeti kar nekaj potrpljenja, a je bilo zabavno. Ravno sem končala s fotografiranjem otrok, zato smo jih posedli na odejo za menoj, da bi se igrali. Želela sem narediti še nekaj dodatnih slik z zakoncema, ko otroci nenadoma utihnejo. Obrnem se in vidim malega Lincolna, ki hodi proti ribniku. Pogledam Matta in mu rečem, da bo skočil notri. Nihče si ni mislil, da bo res''. 


Foto: Jasmine Tamlin 

Starša sta začela teči proti njemu, da bi ga zaustavila, a sta bila žal prepozna. Deček je skočil v ribnik in zaplaval. Bil je ves blaten in umazan.

''Hitro sem začela fotografirati in poslikala vsak njegov gib. Moram priznati, da so na koncu nastale res zabavne fotografije''. 


Foto: Jasmine Tamlin 

 ''Večina staršev bi bila jeznih in bi kričala na otroke, Haleig in Matt pa sta se temu le iz srca nasmejala,'' pove fotografinja, ki je dečkovo avanturo posnela od začetka do konca. 


Foto: Jasmine Tamlin 

''Nihče ni pričakoval, da bo prišlo do česa takšnega in smo bili čisto vsi presenečeni. Takšno je pač življenje z majhnimi otroki. Pridejo dobri in pridejo slabi dnevi, skupaj z učenjem plavanja v blatnem ribniku,'' se je pošalila Jasmine.


Foto: Jasmine Tamlin
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del