Radio1_v_zivo


''SI BOLNA?!'' so jo spraševali zaradi utrujenega videza, pa se je posnela in jim pokazala, kaj počne ponoči
Viralno | 1. 9. 2019 11:01
S posnetkom navdušila in dokazala, da je spanje z malimi otroki skoraj nemogoče
Ključne besede:     mama    otroci    spanje    utrujenost    noč    neprespanost    videz    bolna    posnetek
''Biti mama je najlepši poklic na svetu,'' pravijo ženske, ki imajo otroke, a hkrati tudi precej zahteven. Poleg lepih trenutkov, pridejo tudi tisti manj lepi, ki pa se ponavadi začnejo ponoči, ko dete noče zaspati. Neprespane noči so del vsakdana vsake mamice z dojenčkom in včasih jih je preprosto preveč.


View this post on Instagram

Parenting doesn’t end when the sun goes down ?? Think of all of the other parents that are up with their babies at the very same middle-of-the night moment and take comfort in the thought of each of us cradling our babies in the dark of our homes, together in shared experience. To all of the tired mothers out there these days are intense but short lived. Both you and baby will both be sleeping more soundly before long ??. . When I wrote these words a little over a year ago our sleep struggles were real and these words resented with me deeply at a time when my brain was constantly fuzzy and only half believing we would all once again know what a full night sleep felt. I promise you will sleep again.

A post shared by Melanie Darnell (@fitmomma4three) on


Na posnetku je Melanie Darnell, mama treh otrok, ki jo vsake toliko vprašajo, če je kaj bolna, saj je videti precej slabo. Dejala jim je, da je le utrujena in da ponoči bolj malo spi. Za dokaz se je posnela in videli so, kako je spati, ko sta ob tebi dva mala ''vragca''.

''Pa saj si itak na bolniški, ti pa res imaš čas spati,'' je velikokrat slišala od ljudi, ki se jim niti sanjalo ni, kako poteka njen delavnik. To jo je pošteno razkurilo in jim je dokazala, da se motijo. Posnela se je in naredila posnetek s katerim jim je zaprla usta!