Quantcast
Radio1_v_zivo


B2 HITRI KVIZ Z GUSTINČIČEM in KLEPAČEM
Nagrajujemo | 13. 9. 2019 17:10
Sodeluj in osvoji denarno nagrado
Ključne besede:     B2    hitri kviz

Pa kdaj boš že končno dokončal svoj študij? Klasična tema, ki pokvari marsikatero družinsko kosilo ali sproščen večer. Mi imamo namig. S šolo B2 boste veliko lažje dokončali ali nadgradili svoje izobraževanje, saj boste vsakodnevne obveznosti, kariero in šolanje lahko usklajevali. Študij na B2 šoli je namreč prilagojen potrebam odraslih v izobraževanju. In na B2 šoli imajo kar 23 programov na srednji, višji in visoki šoli in izvrstne predavatelje. 

 

Malo manj programov, a odlična profesorja pa imamo v tem tednu na Radiu 1, kjer smo za vas pripravili B2 hitri kviz z Gustinčičem in Klepačem! Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič iz popoldanskega programa KinG si bosta v tem tednu nadela očala in se prelevila v: profesorja Klepača in profesorja Gustinčiča! 

 

Prijavi se s svojimi podatki (ime, priimek) in ključno besedo HITRI KVIZ preko SMS sporočila na 051 300 300 in če te izžrebamo, te pokličemo bo tvoja prva naloga, da izžrebaš kateri izmed profesorjev ti bo zastavljal vprašanja. Profesor Klepač je znan kot malo bolj prizanesljiv, profesor Gustinčič pa je malo bolj natančen. Ne glede na to, katerega profesorja boš izžrebal, pa ne bo pretežko. Pri odgovorih ti bomo namreč skupaj s šolo B2 pomagali z dvema možnima odgovoroma. A ali B. Ja, B2 je najbolj prijazna šola in kot nalašč za tiste, ki bi radi napredovali pri svojem dosedanjem delu ali pridobili nov poklic. 

 

Sodelovanje v B2 hitrem kvizu s profesorjem Klepačem in profesorjem Gustinčičem pa ti poleg novih znanj prinaša še denarno nagrado. Vsakemu poslušalcu zastavimo dve vprašanji in v kolikor pravilno odgovori na oba vprašanja, poslušalec prejme kar 100 EUR.

 

 

Na srednji, višji in visoki šoli B2 imajo pestro ponudbo različnih študijskih programov ter v prakso usmerjeno izobraževanje prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam. Do vseh oseb pristopajo z osebnim pristopom, so odzivni in prijazni.

 

B2, najbolj prijazna šola za odrasle!

 

 

Več na www.b2.eu.

 

Pravila za sodelovanje