Quantcast
Radio1_v_zivo


To so najbolj NORI utrinki, ki so bili posneti v ozadju SKRIVNEGA dogajanja! Ko nismo imeli pojma, kaj se dogaja ...
Denis Avdić Show | 27. 8. 2019 15:47
Kar 28 ur je trajalo iskanje »izgubljenega« dela ekipe
Ključne besede:     Denis Avdić Show    DAS    Denis    Avdić    iskalna akcija    Jana Morelj    kjejeavdic    neverjetno    zabava    smeh    radio 1    radio 1 slo    

Denis Avdić in Jana Morelj sta se v ponedeljek zjutraj skrila. Nahajala sta se v leseni mobilni hiški »Biser savskih brzic« v Tacnu, poleg kavarne La Bocca. Voditelji Radia 1 so ju s pomočjo poslušalcev, ki so pomagali z namigi, iskali več kot en dan, zelo aktivno. Šli so na Koroško, v Postojno, v Cerknico in v Sevnico, pa tudi na obalo. Po vsej Sloveniji so ju iskali, a našel ju ni nihče - do torka zjutraj. Napeto iskanje je kar trajalo in trajalo in mnogi so se strinjali, da gre za največji radijski nateg leta. Na koncu so v mobilno hiško uleteli Anja, Miha in Robert Roškar ter ju končno razkrinkali.


SPOMNIMO:


V ponedeljek zjutraj je bil prvi dan, ko bi morali Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in Anja Ramšak prvič izpeljati oddajo Denis Avdić Show skupaj. A prišlo je do zapleta, ki ga ni pričakoval nihče. Zjutraj ob petih Denisa in Jane ni bilo in Anja ter Deželak sta se morala znajti sama. Potem pa je ob 7. uri prišlo do preobrata. V eter se je kar naenkrat oglasil se je Denis Avdić, skupaj z Jano Morelj. Sporočila sta, da sta na skrivni lokaciji in najprej dala navodila in namige Anji in Mihi, nato pa se je začela velika iskalna akcija. 

Iskali smo ju praktično vsi. Na naših spletnih omrežjih in preko etra sta Denis in Jana stalno objavljala nove namige in tako povzročala še večjo evforijo. Celo Avdićeva Ana je namignila, da je Denis s seboj vzel pohodne čevlje, torej gojzare. Anja je iskala na Koroškem, v Laškem, Miha je iskal v Postojni, blizu Postojnske jame. Poslušalci so bili prepričani, da se skrivata na Bledu, nekateri so bili prepričani, da je v Cerknici. Vsak je imel drugo idejo, a nihče ni uspel ugotoviti točne lokacije. Ob koncu dneva smo vsi že obupali in se odločil, da z iskalno akcijo ponovno pričnemo zjutraj.

V ŽIVO: TRENUTEK, KO SO V SKRIVNI STUDIO PRIŠLI ANJA, MIHA in ROBERT

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del