Quantcast
Radio1_v_zivo


(VIDEO) To je LOKACIJA, kjer sta se celih 28 ur skrivala DENIS in JANA! Poglej, kdo ju je našel!
Denis Avdić Show | 27. 8. 2019 9:02
Včeraj sta se skrivala, sedaj je vsega konec
Ključne besede:     skrivalnice    kje je avdić    Denis Avdić    Jana Morelj    iskanje    akcija    Denis Avdić Show    konec    Tacen    mobilna    hiška

Avdić in Jana sta bila po 28 urah najdena, skrivala sta se v leseni mobilni hiški Biser savskih brzic, poleg gostilne La Bocca v Tacnu! Našli so ju Anja, Miha in Robert, kasneje pa se jim je pridružila še ostala ekipa. Napeto je bilo vse do konca in s tem se zaključuje največja igra skrivalnic in veliki radijski nateg leta! 


 

Hvala vsem, ki ste pomagali iskati in bili del te pustolovščine! Zdaj lahko končno začnemo novo sezono Denis Avdić Showa v celotni postavi! 

Fotogalerija: KONEC SKRIVANJA: Našli Denisa in Jano! (20 slik)

Oglejte si galerijo slik
Ekipa Denis Avdić Showa z lastnikom mobilne hiške, ki ni imel pojma, kdo se skriva pri njem


Spomnimo

 

Včeraj zjutraj je bil prvi dan, ko bi morali Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in Anja Ramšak prvič izpeljati oddajo Denis Avdić Show skupaj. A prišlo je do zapleta. Zjutraj ob petih Avdića in Jane sploh ni bilo in Anja ter Deželak sta se morala znajti sama. Potem pa je ob 7. uri prišlo do zapleta. Oglasil se je Denis Avdić, skupaj z Jano Morelj. Sporočila sta, da sta na skrivni lokaciji in najprej dala navodila in namige Anji in Mihi, nato pa se je začela velika iskalna akcija.


Iskali smo ju praktično vsi. Na naših spletnih omrežjih in preko etra sta Denis in Jana stalno objavljala nove namige in tako povzročala še večjo evforijo. Celo Avdićeva Ana je namignila, da je Denis s seboj vzel pohodne čevlje, torej gojzare. Anja je iskala na Koroškem, v Laškem, Miha je iskal v Postojni, blizu Postojnske jame. Poslušalci so bili prepričani, da se skrivata na Bledu, nekateri so bili prepričani, da je v Cerknici. Vsak je imel drugo idejo, a nihče ni uspel ugotoviti točne lokacije. Ob koncu dneva smo vsi že obupali in se odločil, da z iskalno akcijo ponovno pričnemo zjutraj.

 

Oglej si najbolj zabavne trenutke prvega dne velikega iskanja

 

 

Danes zjutraj so se vsi voditelji Radia 1 ponovno zbrali in glede na nove namige, ki jih je dal Avdić, močno zoožali možne skrivne lokacije in se odpravili na teren. Kmalu je vse kazalo na to, da se Avdić in Jana skrivata v Tacnu in vsi voditelji so hiteli v tisto smer. 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del