Quantcast
Radio1_v_zivo


(V ŽIVO) NAŠLI AVDIĆA IN JANO MORELJ!
Denis Avdić Show | 27. 8. 2019 9:00
Denis Avdić začel največjo igro skrivalnic, njega in Jano iščejo vsi voditelji in cela Slovenija!
Ključne besede:     skrivalnice    kje je Avdić    Denis Avdić    Jana Morelj
Konec skrivalnic!

Avdić in Jana sta izginila in sta pogrešana že več kot 24 UR! Slovenija se sprašuje: Kje je Avdić?


TUKAJ NAJDEŠ VSE NAMIGE!

 

DRUGI DAN

8:50 KONEC ISKANJA! Deželak, Anja in Robert Roškar vsi pritekli na isto lokacijo, k leseni hiški, kjer so NAŠLI Avdića in Jano! Bravoooooo! 

8:35 Anja in Deželak sta se odpravila v Tacen, kjer sta našla zelene hiške, a tudi tam nista našla Avdića in Jane. 

8:10 Matjaž Lovše se je odpravil v Okrepčevalnico Sava v Tacnu, a naletel na začudene obraze. 

 

7:55 Avdić pomagal Deželaku razvozlati SMS. Rešitev je Ljubljana Brod. 


7:50
Naslednji namig je SREČKO KATANEC

 

7:40 Avdić je vse voditelje usmeril v TACEN! Sta tam? 


7:10 Denis je dal naslednji namig: POLICIJSKA AKADEMIJA

 


6:10
Avdić je poklical v studiu zbrane voditelje in poskrbel, da so dobili tri vizualne namige, in sicer GUMO, KOS LESA (deblo) in VESLO, dobili pa so tudi tri audio namige:


- Jure Košir je povedal, da je nazadnje videl Avdića na Krku, kjer je ogromno jedel in pil, 
- Avdić je večkrat poudaril besedno zvezo "MAT KURBA"
- Avdić je zavrtel komad "pleh banda"

Voditelji so dolgo razmišljali, vendar brez nekih konkretne ideje. Avdić jih je ponovno poslal na teren, voditelji so se odločili, da gredo na naslednje lokacije: 


Deželak in Anja v Hrastnik
Klepač in Gustinčič gresta v Trbovlje
Robert Roškar gre v Zagorje ob Savi
Matjaž Lovše gre v Savo Kranj

 


5.00
Voditelji Radia 1 so zbrani v studiu in čakajo na nadaljna navodila Avdića in Jane. Denis je izpostavil, da bi moral Miha Deželak bolj pozorno prebrati SMS, ki mu ga je poslal včeraj, saj naj bi se v njem skrivala točno ta lokacija, kjer sta skrita!

 

 

Bomo danes vendarle našli skrita voditelja? 

 

 

ZAKLJUČEK PRVEGA DNE si oglej spodaj.

Le, kaj nas čaka jutri zjutraj? Začelo se bo že ob 6. uri, zato ne zamudi in nas spremljaj na Facebooku Radia 1.


20:00 Avdić in Jana sta se pred spanjem zopet javila s skrivne lokacije in razkrila zanimiv namig! Pravita, da sta pri osebi, ki sploh ne ve, da sta pri njej! Prisluhni, kaj vse sta še povedala in kaj vse nas še čaka. Pričakuj NEPRIČAKOVANO!16:00 Avdić in Jana sta spet prevzela program s skrivne lokacije in poslala Klepača in Gustinčiča na teren z novim namigom - na tej regiji je včasih živela prva dama in blizu skrivne lokacije je tudi nek čuden kip. 

 
15:45 Avdić voditeljem položil na srce, da naj vendar prisluhnejo tudi poslušalcem in njihovim idejam, kje bi se z Jano lahko skrivala. In ker sta Anja in Robert opazila, da je ena pogosteje omenjeni predlaganih lokacij tudi Cerkniško jezero. Sta v vasici blizu Cerkniškega jezera? Robert se zato odpravlja prav tja.  

15:30
Anja in Robert sta izvedela naslednji namig - PARKIRIŠČE


15:00
Eden od namigov je tudi Jure Košir

14:15  Voditelj Robert Roškar je poklical Anjo, ki se trenutno nahaja na štajerski avtocesti, v pogovor pa je dodal tudi Avdićevo Jano, ki pravi, da nima pojma, kje je Denis! Nazadnje naj bi ga videla včeraj zvečer, je pa opazila, da je Denis odnesel s sabo gojzarje in računalnik. 

 

14:00 Deželak je prispel v Izolo, kjer je srečal Tomaža Klepača in Iztoka Gustinčiča. Skupaj so poklicali Avdića, ki jim je povedal, da obala ni pravi kraj za iskanje in naj se vrnejo nazaj na radio.  

 

12:50 Ivjana Banić je bila prepričana, da se Avdić in Jana skrivata znotraj prostorov Radia 1, a ju je Denis razočaral in povedal, da temu ni tako. Denis je Ivjani dal naslednji namig - BLATO in odpravila se je proti Otočcu. 


11:50
Miha se je sicer sprva odpravil proti Cerknici, a si je s pomočjo novih namigov premislil in sedaj potuje proti obali. 

 

 

11:10 Anja se je javila s Koroške, in sicer iz njene domače hiše ter tudi hiše njene babice. Razočarana je kmalu ugotovila, da se njena prijatelja tudi tam NE skrivata.  

 

 

10:50 Deželak je prispel pred Postojnsko jamo in hotel Jama, nato pa poklical Avdića. Ta mu je povedal, da ni na pravi lokaciji in Miha je od sodelavke Klavdije prejel naslednji namig. Kopalke in sončno kremo! 

 

10:00 Anja  se je glede na namige odločila, da se odpravi na Koroško, saj meni, da se Avdić in Jana nahajata prav tam. Miha pa se je po predlogu Ivjane Banić odpravil proti Postojnski jami. 

8:00 - 9.00 Ves čas lahko spremljamo namige, ki jih razkrivata Avdić in Jana. Medtem je voditelj Tomaž Klepač, da nista na Slavniku.  

 

7:00 Avdić prevzame kontrolo nad studiem in razkrije, da je ugrabil Radio 1 in tako naznanil začetek največje igra skrivalnic v Sloveniji. Deželaku in Anji pa da nalogo, da ju najdeta! 

 

 

6:00 Avdića in Jane še vedno ni. Anja in MIha postajata nestrpna. 

 

5:00 Anja Ramšak in Miha Deželak sta prispela v službo, kjer sta ugotovila, da Avdića in Jane ni! Sprva sta mislila, da njuna prijatelja zgolj zamujata in sta se lotila dela.

 

**

Na Radiu 1 se dogaja zgodovinska pustolovščina! V eter se je namreč vrnil najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show. A z velikim preobratom in totalnim jutranjim šokom za poslušalce kot tudi Deželaka in Anjo, ki sta prišla ob 5. uri zjutraj na radio in ugotovila, da Denisa in Jane ni!

Tako sta bila prepuščena samima sebi vse do 7. ure, ko sta se izginula voditelja kar naenkrat pojavila v etru in je Avdić širni Sloveniji ter totalno šokiranemu Deželaku in Anji povedal, da je v tistem trenutku 

ugrabil Radio 1 in bo skupaj z Jano vodil program s skrite lokacije!

 

Oglej si FB Live trenutka, ko je Avdić napovedal veliki prevzem in igro skrivalnic! 

 A to še ni vse, Avdić je dejal, da dokler ju Anja in Miha ne najdeta, se ne bosta vrnila na radio! 


Denis in Jana bosta šokiranima voditeljema seveda pomagala z namigi, ki jih bomo sproti objavljali na naši spletni strani in poslušalce ves čas obveščali, kaj se dogaja ter kako kaže z iskanjem! 

 

#kjejeavdic je uradni hashtag za največjo akcijo skrivalnic doslej! Če imaš kakšno idejo, kjer bi se prebrisana voditelja lahko skrivala pa nam lahko pošlješ SMS na 051 300 300 ali pa se na oglasiš v zasebno sporočilo na Facebooku. 


 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del