Quantcast
Radio1_v_zivo


PIRNAR VIVA LAS VEGAS: ANJA KAŠMAN IMELA PRAVI KLJUČ in osvojila je potovanje v LAS VEGAS
Nagrajujemo | 14. 10. 2019 17:00
V osupljivo zvezdniški Las Vegas potujeta Anja Kašman in njen fant
Ključne besede:     Pirnar    Las Vegas
V Las Vegas gre Anja! Čestitamo!

Pravi ključ, ki je na današnji zaključni prireditvi odprl vrata Pirnar in so vodila do glavne nagrade, t.j. potovanje v Las Vegas, je imela 32-letna Anja Kašman iz Maribora, mamica dveh otrok, ki si nadvse želi poroke v Las Vegasu. Čestitamo! 

Anja in Robert sta poslala fotografije z njune poroke v Vegasu! Iskrene čestitke mladoporočencema! 

 

 

ANJA KAŠMAN IMELA PRAVI KLJUČ in osvojila je potovanje v LAS VEGAS


Fotogalerija: Zaključna prireditev PIRNAR VIVA LAS VEGAS: Pravi ključ je imela Anja (13 slik)

Oglejte si galerijo slik
Anja Kašman je imela pravi ključ in leti v Las Vegas!Hvala vsem za sodelovanje. Nagradna igra je zaključena. 


Najlepši dnevi v življenju so tisti, v katerih smo ponosni nase. Štirje taki dnevi so pred tabo. PIRNAR ti omogoča, da jih lahko preživiš v čarobnem Las Vegasu kot zvezdnik!

 

Predstavljaj si, da skupaj z najdražjo osebo bivaš v eni najbolj ekskluzivnih suit v tem čudežu sredi puščave, v super luksuznem hotelu, s pogledom na celo mesto. Predstavljaj si, da te pride iskati ogromna limuzina in te pelje do edinstvene restavracije na vrhu stolpa, ki se dviga 350 m nad Las Vegasom – in se vrti! Predstavljaj si, da te zvečer helikopter odpelje na nepozabni nočni polet nad Las Vegasom. Sanjaš o čem takem?

 

Vse to te čaka zares. Za 2 osebi! 

 

Če se prijaviš in če bo sreča na tvoji strani, seveda. Kako?

 

Gremo v lov na PIRNARJEVE ključe. V štiri mesta po vsej Sloveniji smo »skrili« ključe s čudovitim obeskom podjetja PIRNAR. Da bo naloga lažja, smo ključe skrili v PIRNARJEV avtomobil. V katerem mestu se PIRNARJEV avtomobil nahaja in kje bi lahko bila mikrolokacija? To pa izveš, če poslušaš Radio 1 od jutra do večera! Samo tako! In kaj naj potem s tem ključem?  Na srečni petek, 13. septembra prideš v PIRNARJEV salon v Ljubljani in skušaš odkleniti vrata. Če jih odklene prav tvoj ključ, boš skozi PIRNARJEVA vrata stopil v … JA v LAS VEGAS! Ti in še nekdo, ki ti je pri srcu. 

 

Na terenu smo podelili še zadnji ključ. Dobil ga je Jani.Srečna lastnica tretjega ključa Smiljana je iz KranjaLastnik drugega ključa je Žiga iz Lenarta, ki je prišel v spremstvu prijateljaLastnik prvega ključa je Mario iz Radomelj.

 

Lahko še kako drugače pridem do ključa?  Lahko! Poslušaj Denis Avdić show med 9. in 10. uro in stavi na številko na PIRNARJEVI ruleti sreče, ki bo ta teden z nami v studiu. Če boš zadel-a številko, morda pokličemo prav tebe in PIRNARJEV ključ dobiš tudi ti!

 

Vse kar moraš narediti je, da številko na katero staviš in svoje podatke vpišeš v spodnjo prijavnico.

 

 

Ampak to še ni vse.

 

 

PIRNAR, slovenski proizvajalec vrhunskih vhodnih vrat, ponuja še 30 dodatnih in vrednih nagrad za vse tiste, ki ste radi ponosni nase : vrhunski čitalnik prstnih odtisov Securo za odpiranje vhodnih vrat brez ključa, v vrednosti kar 545 EUR. Nagrada je prenosljiva in jo lahko uporabiš zase, za sorodnika ali prijatelja. Ne zamudi izjemne priložnosti in privošči sebi ali najdražjim največje udobje!

 

Podjetje PIRNAR velja za vodilnega evropskega inovatorja vhodnih vrat. Kupci po vsem svetu so mnenja, da so to ena najlepših in najbolj mojstrsko izdelanih vrat na trgu. So mešanica ročne dodelave starih mojstrov in najnovejših tehnologij, ki so jih sami patentirali. Je vhod za tiste, ki so ponosni nase.

 

 

Pravila za sodelovanje 

Dodatek k pravilom 

Dodatek k pravilom

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del