Radio1_v_zivo


(KAKŠEN PRASEC!): Zanj je prepotovala 900 kilometrov, KAR JE NAREDIL ON, je pretreslo javnost
OMG/WTF | 22. 8. 2019 9:32
Kruta potegavščina, ki je razjezila ženske po vsem svetu
Ključne besede:     potegavščina    zlobno    podlo
Sophie in Jesse sta se spoznala v Barceloni.

Sophie Stevenson, 24-letna Britanka, izleta v Barcelono ne bo pozabila. Tam je namreč spoznala 21-letnega Jesseja Matemana, ljubezen svojega življenja ... vsaj tako je mislila. 


Sophie je bila s prijateljico nastanjena v istem hotelu kot Jesse in trije njegovi kolegi, tam pa so se tudi spoznali in nato skupaj preživeli naslednej štiri dni dopusta.

 Na neki točki je nato med njima preskočila iskrica, seksala sta in se celo pogovarjala o tem, da bosta par. 


Ko je bila izleta konec, se je Sophie vrnila v Manchaster (Anglija), Jesse v Amsterdam, golobčka pa sta v naslednjem mesecu ostala v kontaktu preko SMS sporočil in družbenih medijev. Sprva je Jesse kavalirsko predlagal, da Sophie obišče in prileti v Manchester, a si je potem premislil in jo prosil, da raje ona pride v Amsterdam. Sophie je vabilo navdušeno sprejela, kupila letalsko karto za 400 EUR in se odpravila na Nizozemsko. 


Preden se je vkrcala na letalo, sta se še dogovorila, da jo bo "moški njenih sanj", kot ga je sprva opisovala, ob čakal na letališču. A ko se je izkrcala iz letala in vstopila v prostor, kjer bi naj jo pričakal zaljubljeni Jesse, je doživela hladen tuš. Jesseja tam ni bilo. 

Večkrat ga je skušala priklicati, mu pošiljala sporočila in po dveh urah čakanja prestrašena in zaskrbljena zapustila letališče."Klicala sem ga vsaj 10x, a se mi ni javil. Nisem vedela, kaj se dogaja.Kar 6 ur kasneje se je mladenič vendarle javil in Sophie poslal sporočilo, v katerem je priznal, da je šlo za nateg.


Pull a pig (v prevodu: potegni pujsa) je izredno kruta in nesramna igra, ki se jo igrajo moški. Gre za medsebojno tekmovanje, kdo bo osvojil "najgršo" dekle v družbi in Jesse je presodil, da je prav Sophie od obeh deklet najmanj atraktivna, zato se jo je odločil zanjo.

 
Zgrožena in zlomljenega srca se je Sophie vrnila v Manchester, a ni ostala tiho. Zgodbo je delila z mediji in obsodila takšno kruto početje.


"Zgrožena sem nad tem, da se lahko moški tako grdo igrajo z ženskami. Ne samo, da je zlobno, ampak tudi nevarno. Želim si, da bi čim več žensk prebralo mojo zgodbo in bodo v prihodnje bolj previdne ter manj naivne, kot sem bila jaz."Jesse je seveda vse skupaj zanikal in sprva trdil, da sploh nista seksala in je v bistvu on tisti, ki je v teh zgodbi žrtev, pa se je potem vseeno izkazalo, da mladenič laže. Vemo, kdo je največji pujs, ali bolje rečeno prasec v tej zgodbi, kajne?!