Quantcast
Radio1_v_zivo


(VIDEO) Voditelji Radia 1 in Zavarovalnica Triglav spremljali PRVOŠOLČKE na prvi šolski dan!
Nagrajujemo | 2. 9. 2019 16:07
VARNO V ŠOLO: Tudi letos so voditelji Radia 1 na prvi šolski dan pospremili prvošolčke in ostale šolarje varno v šolo
Ključne besede:     prvi šolski dan    varnost    šolarji    voditelji    Kuža Pazi    Zavarovalnica Triglav

Na Radiu 1 smo že 12. leto zapored v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav opozarjali voznike na previdno vožnjo pred začetkom šolskega leta. Naši otroci se vračajo v šole, zato so voditelji Radia 1 skupaj s policijskimi ekipami ustavljali in opozarjali voznike na previdno/prehitro vožnjo pred šolami, na prometnih cestah in nevarnih odsekih.

Voditelji so danes odšli na teren in prvošolčke varno pospremili v šole!

 

Fotogalerija: Voditelji Radia 1 obiskali prvošolčke (8 slik)

Oglejte si galerijo slik
Anja Ramšak je razveselila prvošolčke OŠ Primoža Trubarja v Laškem.Fotogalerija: PRVI ŠOLSKI DAN: Voditelji v šolo pospremili prvošolčke! (135 slik)

Oglejte si galerijo slik
Anja Ramšak je obiskala prvošolce v Laškem!


 

Že pred začetkom šole pa so se Anja Ramšak, Miha Deželak in Ivjana Banić so pridružili policistom. Anja je bila v Slovenj Gradcu, Miha v Novi Gorici in Ivjana v Velenju.

 


 

 

Fotogalerija: VARNA POT V ŠOLO z Avdićem in Jano (14 slik)

Oglejte si galerijo slik
Denis Avdić in Jana Morelj sta se pridružila policistom v Medvodah in pomagala meriti hitrost.

 

Miha Deželak se je odpravil v Novo Gorico, Ivjana Banić v Velenje, Anja Ramšak pa v Slovenj Gradec. 

 

 

 

Ob začetku vsakega šolskega leta je na cesti veliko otrok, ki še ne poznajo nevarnosti v prometu. Zagotavljanje varnosti otrok v prvih septembrskih dneh je ena najpomembnejših nalog vseh nas. Vozniki, poskrbimo, da bodo naši otroci na svoji šolski poti varni!

 

Danes, na prvi šolski dan se voditelji Radia 1 odpravljajo v šole, da bodo spet pospremili prvošolčke in ostale šolarje varno v šolo. Da bo njihov vstop v šolo varen in brezskrben.

 

Seznam šol, ki jih bodo voditelji Radia 1 obiskali in obdarili prvošolčke. 

 

Za drzne raziskovalce sveta

 

Se tudi vam zgodi, da otroke odpeljete v park, oni pa namesto dreves vidijo plezalno steno? Ne vzemite jim želje po raziskovanju sveta. Raje poskrbite za varnost.

 

Otroke in mladostnike svet okoli nas vedno znova navdušuje. Tam, kjer odrasli vidimo pomita tla, oni vidijo drsališče. Kjer vidimo nakupovalni voziček, oni vidijo prevozno sredstvo. Čeprav si po eni strani želimo, da igrivosti ne bi nikoli izgubili, bi po drugi otroke najraje zavarovali pred vsemi nevarnostmi. Pa vendar nam pri drznih raziskovalcih to ne uspe vedno.

 

V teh primerih je pametno imeti zavarovanje, ki najmlajšim pomaga takoj. Prav to vam z izplačilom zavarovalnine med zdravljenjem nudi zavarovanje Pazi nase, ki ga lahko na spletni strani Zavarovalnice Triglav sklenete kar 10 % ugodneje. Ob zavarovanju velike družine pridobite še 20 % popust.

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del