Quantcast
Radio1_v_zivo


To je IDEALEN POKLIC zate glede na tvoje ASTROLOŠKO ZNAMENJE!
Horoskop | 20. 8. 2019 4:57
Si na pravi poti?
Ključne besede:     horoskop    poklic    zvezde
Preveri, če opravljaš pravi poklic!

 

Dobro je vedeti, če v življenju res slediš tistemu, kar je prav. Če si na pravi poti, če opravljaš poklic, ki te zares veseli. Mogoče je dobro zaupati zvezdam. Te besede v nadaljevanju vam lahko služijo kot motivacija, da končno začnete delati tisto, kar vas zares veseli. Življenje je namreč prekratko, da bi počeli nekaj dolgočasnega, kajne?

 

DVOJČKA

Ste zelo družabna bitja in dobro bi bilo, da izberete kariero v znanosti in izobraževanju. Tako boste ves dan predajali znanje in komunicirali z drugimi ter pomembno prispevali k spremembam na tem svetu. Tisti, ki so bolj športne narave pa bi se odlično znašli kot trenerji. Pomembno je, da ste ves čas naokoli, sedenje za mizo in računalnik vas bi izčrpalo.

 

RIBI

Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju so zelo kreativni, naravni izumitelji, prav tako pa obožujejo projekte, ki zahtevajo prenovo ali izboljšave. Odličen poklic za vas bi bil fotograf, režiser ali pa animator. Nekaj, kar zahteva umetniško žilico.

 

OVEN

Če ste po horoskopu oven, potem lahko rečemo, da ste ustvarjalni, unikatni in predvsem neodvisni. Delo v marketingu ali na področju promocije bi bila odlična za vas, saj ljubite produktivnost in okolje, v katerem se vedno nekaj dogaja. To, da morate nekaj opraviti do roka, vas ne spravi v stres. Ste radi sam svoj šef, zato mogoče ne bi bilo slabo poskusiti tudi z odprtjem svojega podjetja - če je ideja, seveda.

 

BIK

Biki so trmaste in odgovorne osebe. Radi imajo življenje v luksuzu, prav tako pa znajo uživati v lepih in preprostih stvareh. Imajo smisel za detajle, zato mogoče sploh ne bi bila slaba izbira, če bi se odločili za poklic v notranjem oblikovanju ali pa v modni industriji. 

RAK

Raki ste čuteči, družinski ljudje. Zelo radi pomagate drugim, zato ste odlični v poklicu zdravnika, medicinske sestre, negovalca ali pa terapevta. Ste tudi socialni delavci ali kadrovniki, imate namreč dober občutek za sočloveka.

 

LEV

Levi ste ljudje, ki potrebujete ogromno pozornosti in vedno želite biti v soju žarometov. Po naravi ste precej zabavni, odlično se izkažete kot voditelji, komiki, igralci ali povezovalci. Ker imajo unikaten način za pridobitev pozornosti, so dobri tudi za delo v prodaji in marketingu.

 

DEVICA

Ljudje, ki so rojeni v znamenju device so natančni ljudje, zato jim je obdelava podatkov pisana na kožo. Za device je zelo primeren poklic računovodja ali poslovni analitik. Prav tako pa uživajo v delu z računalniku.

 

TEHTNICA

Tehtnice so zelo harmonične osebe, kjerkoli se pojavijo navdušijo. So odlični mediatorji in z njimi ni nobene težave preživljati delovnih uric in delovati v ekipi. So zelo odprtega duha ter vedno pripravljeni pomagati. Zelo dobro se izkažejo kot pravniki in svetovalci.

 

ŠKORPIJON

So zelo ambiciozne osebe, inteligenti in zagnani. Vse, česar se lotijo, naredijo odlično. Dajo vse od sebe. So zelo radovedni in pustolovski, zato je poklic detektiva primeren za njih, pa tudi ljubezen do naravoslovja gojijo, zato so dobri kemiki.

 

STRELEC

Strelci svoj čas radi preživljajo v naravi. So dobri vodje, odlično se obnesejo v timskem delu. Inspirirajo druge in se vedno zavzemajo za skupni cilj. So dobri v vlogi prevajalcev, vodičev in potovalnih agentov.


 

KOZOROG

Kozorogi so zanesljivi in potrpežljivi ljudje. Uspejo lahko na vseh področjih, kjer morajo pokazati svojo predanost. Potrebujejo stabilnost v smislu rednega prihodka. Pogosto se odločijo za poklic nepremičninskega agenta, znanstvenika ali pa tehnika

 

VODNAR

Vse vodnarje navdušujejo raznorazne novosti. So kreativni misleci in na svet gledajo nekoliko idealistično. So dobri umetniki, novinarji ali pisci in tudi kot aktivisti. Takšna dela jim omogočajo, da izražajo sami sebe. Zelo dobro se znajdejo tudi kot del ekipe.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del