Quantcast
Radio1_v_zivo


5 znakov, da je moški DOBER LJUBIMEC: Številka 4 bolj pomembna, kot ORGAZEM?!
Ljubezen & seks | 16. 8. 2019 11:13
Daje ti občutek, da si popolna ... Ob njem se počutiš najbolj seksi na svetu!
Ključne besede:     seks    orgazem    ljubimec
Če si naredila vseh 5 kljukic, si zadela jackpot!

Kako ugotoviš, da je partner dober ljubimec in veš, da imaš ob sebi nekoga, ki je vreden tvoje ljubezni? Preveri 5 znakov, ki opisujejo dobrega ljubimca in spoznala boš, če imaš ob sebi g. Popolnega!Dame pravijo, da je številka 4 ključnega pomena, da bo seks popoln ...


1. Poskrbi za tvoj orgazem

To, da te moški pripelje do orgazma, naj bi bila prva stvar, da ga lahko označimo za kvalitetnega ljubimca, moža in partnerja. Tip, ki zna zadovoljiti žensko, se ji posveti in mu ni težko z glavo med nogami čepeti več kot 10 minut, je pravi. Večina žensk ima težave pri doseganju orgazma in k temu pripomore tudi partner, ki zadevo naredi tako, kot se za gre. Zaveda se, da dober seks ni le to, da pride njemu, ampak, da je zadovoljena tudi ona. Če bo egoističen in bo vedno zadovolji le sebe, bo hitro odpikan s seznama ''Najboljši ljubimec leta''.


2. Ve, kako in kje se dotikati

Nobena znananost ni, ko se želimo nekoga dotakniti, ga pobožati ali ga kakorkoli drugače pocrkljati, dokler ne gre za intimne dotike, ki naj bi privedli do magičnih užitkov in posledično do vrhunca. Nekateri moški mislijo, da je dovolj, če svojega korenjaka vtaknejo v vagino in opravijo svoje. Pa je res? Kje pa! Ta moški ve, da je ženska potrebuje ogromno nežnosti, objemov, poljubov in nenazadnje tudi lepih besed. Njegovi dotiki so drugačni in tako popolni, da bi lahko orgazem dosegla brez seksa.


3. Ne mudi se mu

En, dva, tri in je zaključil! Njemu je prišlo, ti pa nisi bila še niti blizu. Danes pač nima časa, prejšnji vikend se mu je mudilo gledati nogometno tekmo, predvčerajšnjim pa ga je klical prijatelj. Zadevo je opravil hitro in površno - zate! Kvalitetnemu ljubimcu se ne mudi nikamor. Zadeve se ne bo lotil takrat, ko bo omejen s časom, ampak takrat, ko ga bo imel napretek, da bo to opravil kar se da z odliko. Ve, da je čas dragocen in preživljanje s tabo mu pomeni nekaj, kar ne želi početi hitro ... ampak počasi in z užitkom. 


4. Ob njem se počutiš privlačno in popolno

Z njim se počutiš seksi, četudi si v razvlečni trenerki, brez ličil in s skuštrano pričesko. On je pač moški, ki te zna razvajati s pogledi in ti to tudi pokazati. Ob njem pozabiš na nepopolnosti, ki te spravljajo v slabo voljo in to, da bi morala shujšati. Pred njim se ti ni nerodno sleči in se zavedaš, da si popolna. Če si sproščena in se v svoji koži počutiš dobro, potem bo seks zagotovo božanski. Dober ljubimec obvlada to, da se ženska počuti lepo, srečno in ne komplicira za vsako malenkost.


5. Ne vrti se vse okoli njega

Pravi ljubimec ni dober le v postelji, temveč zna tudi prisluhniti in se pogovarjati. Zaveda se, da ni pomembno le to, da ves čas govori o sebi, svojih težavah ali o tem, kakšen avto si bo kupil, ampak z zanimanjem posluša tudi to, kaj mu govoriš ti. Ne skače ti v besedo in se zaveda, da ni pomemben le on, ampak tudi ti. To ga dela privlačnega in ob njem se ti ne bo treba nikoli lagati, da te boli glava, ker veš, da te bo znal ''pozdraviti''.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del