Radio1_v_zivo


(VIDEO) Štiri ženske takole NAŠEŠKAL po ZADNJICAH! "To, kar si storil je ogabno in ponižujoče!
Viralno | 16. 8. 2019 8:12
Italijanski žrebec je na Instagramu razjezil svoje sledilke
Ključne besede:     Gianluca Vacchi    Muave    ženske    šeškanje    zadnjice

Gianluca Vacchi (52), italijanski bogataš in lastnik podjetje SEA, ima na Instagramu več kot 13 milijonov sledilcev, redno objavlja posnetke, na katerih pleše z brhkimi in pomanjkljivo oblečenimi dekleti.


V večini primerov so sledilci navdušeni nad njegovimi objavami, Gianluca namreč zelo dobro pleše pa tudi mladenke v posnetkih so zelo atraktivne in je sploh moški spol nad njimi navdušen. A zadnjo objavo je požel kar nekaj ogorčenih in negativnih komentarjev, še več, sledilci so mu očitali, da je bil s prikazanim zelo nespoštljiv do žensk.

 V posnetku lahko vidimo Gianluco na njegovi jahti, kjer pleše na pesem Muave, ob njem pa so štiri mladenke, ki s svojimi dvignjenimi zadnjicami ne prepuščajo veliko domišljiji. Bogatun nato začne v ritmu bobnov igrati kar po njihovih zadnjicah in zaradi tega je ogromno pripadnic nežnejšega spola skočilo v zrak, saj naj bi bilo to početje ponižujoče in nespoštljivo do žensk. Mnogi so se tudi spraševali, kako na vse to gleda Gianlucova žena Sharon Fonsceca in če odobrava soprogovo početje.

 

Gianluca, ki so ga poimenovali tudi "italijanski" žrebec je ob vseh komentarjih zamahnil z roko in dejal, da ženske zelo spoštuje in naj se ljudje naučijo šaliti. Dan kasneje je nato objavil hudomušen posnetek, v katerem nosi visoke petke, nastavlja zadnjico, po kateri pa tokrat udarjajo prav dekleta. 

Žrebčevo premoženje ocenjujejo na več kot 380 milijonov evrov in kot kaže deklet za njegove posnetke nikoli ne manjka, saj vsakič znova postreže z novimi obrazi in provokativno oblečenimi gospodičnami.