LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Brila si je noge in se s SINOM odpravila na kopanje v domači bazen. Naslednji dan pa pristala v BOLNIŠNICI! Razlog šokanten!

Britanka ne bo nikoli pozabila, kako jo je britje skorajda pahnilo v smrt
Ključne besede: voda, bazen, bakterija, britje, neverjetno, žalostno, okužba, smrt, noga, ureznina, telo, poletje, kopanje
  Hayley Thomas prihaja iz britanskega mesta Swansea in niti v sanjah si ni mislila, kaj se ji bo zgodilo zaradi ene ureznine na nogi, ki je nastala med britjem. Pričelo se je tako, da so jo prijatelji povabili k njim domov skupaj z njenim sinom, da bodo dan preživeli na vrtu, kjer imajo napihljiv bazen. Seveda se je morala pred odhodom nekoliko urediti in obrila si je noge. Med britjem se je rahlo urezala. Dan je bil lep, popoln, kopali so se, jedli in uživali. Naslednji dan pa šok.Zaradi male ureznine je skoraj izgubila nogo! Na predelu, kjer se je urezala, se ji je rana močno zagnojila in noga jo je močno bolela. Sprva je mislila, da se bo rada pozdravila, a se ni. Stvar je bila iz dneva v dan hujša in upala je da bo bolje, a ni bilo. Tako je k zdravniku odšla šele deveti dan po kopanju, ko je bila zadeva že res kritična. Preiskave so pokazale, da je v rano prišla bakterija in vstopila v krvni obtok. Zbolela je za sepso, ta pa je vodila v gangreno. Na začetku je kazalo celo, da bodo morali odrezati nogo. Zdravnikom je s pomočjo zdravljenja z antibiotiki, ki je trajalo kar 21 dni nogo uspelo rešiti. Po tem času je lahko zapustila bazen, a brazgotine, ki so nastale, jo bodo spominjale na nesrečni dogodek za vedno. »Zelo sem bila pretresena. Živim zdravo življenje, ne kadim in nikoli nisem, redno se gibam. In potem toliko težav zaradi ene same ureznine. Ne morem verjeti. Nikoli več ne bom stopila v napihljiv bazen, ki ne bo moj.« Bakterija, ki jo je dobila Britanka zelo dobro uspeva na temperaturah med 25 in 32 stopinjam Celzija, takšna pa je tudi povprečna temperatura v domačih napihljivih bazenih.