Quantcast
Radio1_v_zivo


AVDIĆEVE POLETNE IZBRANKE
Nagrajujemo | 16. 8. 2019 18:42
Poslušaj Radio 1 in osvoji super Big Bangove nagrade
Ključne besede:     Big Bang    Avdićeve poletne izbranke    glasba

 

Tu so »Avdićeve poletne izbranke«!

 

Denis Avdić je velik ljubitelj poletnih hitov in letos se je še prav posebej potrudil, jih opral, posušil in nam jih izbral toliko, da jih bomo lahko poslušali kar dva tedna. Da bo naloga lažja in da boš njegove izbrane poletne hite lažje prepoznal, je vsako pesem »označil« in opisal tako kot zna le on! Na zabaven in šaljiv način! 

 

In tvoja naloga?

 

Da še bolj pozorno in dlje poslušaš Radio 1.

 

Ko zaslišiš Avdićevo poletno izbranko, pošlji SMS s ključno besedo BIG BANG na 051 300 300.

 

Prejel/a boš povratni SMS s povezavo na spletno stran, kjer v zgornjo prijavnico vpišeš svoje podatke. In tako že sodeluješ v žrebanju za eno izmed privlačnih Big Bangovih nagrad.

 

Ob koncu vsakega tedna bomo med vsemi prejetimi prijavami izbrali tedenskega zmagovalca, ki bo dobil hudo nagrado Big Banga!

 

  1. PRALNI STROJ BOSCH EXCLUSIV, Serie 6: Premium pralni stroj Bosch Exclusiv odlikuje všečen (ekskluziven) dizajn, številne inovativne tehnologije (programi/funkcije) za popolno nego perila. Svoje delo opravi zelo zelo tiho, hkrati je energijsko učinkovit in varčen.

    NAGRAJENKA, ki je dobila PRALNI STROJ BOSCH EXCLUSIV je: Iva iz Slovenskih Konjic.  2. PROSTOSTOJEČI HLADILNIK BOSCH Z ZAMRZOVALNIKOM: Prostoren hladilnik odlikuje sistem VitaFresh, ki z idealnimi pogoji hlajenja zagotovi dolgotrajno svežino živil, hrana pa ostane vitaminsko bogata. Hladilnik lahko namestite tik ob steno ali pohištvo (PerfectFit zagotovi, da se ob straneh ne nabira kondenz).

 

Za letošnjo poletno osvežitev in dobro voljo na Radiu 1 skrbita Big bang in Bosch. 

 

 

Podjetje Big Bang, d.o.o., z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva s tržnimi deleži, ki segajo od 30 % pa vse do 60 %. Poleg vodilnega položaja na omenjenih trgih pa podjetje sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

 

Kot eden večjih ponudnikov bele tehnike smo v sodelovanju z znamko Bosch pripravili aktivnost, s katero prihranite. Ob nakupu bele tehnike Bosch v vrednosti nad 450 € prejmete kupon v višini 40, 70 ali kar 100 €. Kupon unovčite ob naslednjem nakupu. Obiščite trgovine Big Bang ali spletno trgovino bigbang.si, nakupujte, prihranite, in si zagotovite cenejši naslednji nakup. Več o akciji na: https://www.bigbang.si/akcije/bosch-kuponi.

 

Pravila za sodelovanje 

Dodatek k pravilom

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del